• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2021

14:11

IZ SRBIJE ME NIKO NIJE ZVAO 5 GODINA! Đurđević objasnio zašto je odlučio da igra za Crnu Goru!

Fudbal

IZ SRBIJE ME NIKO NIJE ZVAO 5 GODINA! Đurđević objasnio zašto je odlučio da igra za Crnu Goru!

Podeli vest

Trenutno najboljih srpskih napadača Uroš Đurđević zaigraće za Crnu Goru

Đurđević je odlukom šokirao Srbiju, a sada je objasnio zašto je prihvatio ponudu komšija. 

Želim da igram, imam 27 godina, želim da se dokažem u nacionalnom timu. Kada smo stupili u kontakt, početkom godine, nisam imao dilemu. Što se tiče Srbije, imao sam jedan poziv, pre skoro pet godina, bio sam na klupi protiv Gruzije... Posle toga nisam imao komunikaciju - kazao je Đurđević, prenose Vijesti.

Uroš Đurđević ove sezone briljira u dresu Sportinga ih Hihina i trenutno je prvi strelac Segunde.

- Igram dobro, klub igra dobro, verujem da ću to da prenesem i u reprezentaciji. Mislim da mogu dosta da pružim, a od mene može da se očekuje da uvek dam maksimum, to sam radio gde god sam igrao.

Foto: printscreen

 

U Partizanu je svojevremeno činio sjajan tandem sa Brazilcem Leonardom, igrao je sa Kosovićem i Jankovićem, a sada ga čeka vrhunski partner u napadu - Stevan Jovetić.

- Stevan je mnogo bolji igrač od Leonarda, iako je Leonardo zaista majstor. Naravno da očekujem da ćemo da budemo dobar tandem, lepo je igrati sa takvim asom - kazao je Đurđević.

Pre 12 godina, Đurđević je bio potencijalni reprezentativac Crne Gore u mlađim selekcijama.

- Bili smo u kampu u Plavu, mnogo igrača je bilo sa mnom tada, a koji su sada u reprezentaciji. Poznajem mnogo momaka, proces adaptacije bi trebalo da bude lak. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija