• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2021

08:09

SVI PRIČAJU O POTEZU SRBINA! Grujić folirao povredu protiv Juventusa, kamera sve snimila! /VIDEO/

Fudbal

SVI PRIČAJU O POTEZU SRBINA! Grujić folirao povredu protiv Juventusa, kamera sve snimila! /VIDEO/

Podeli vest

Trofej Lige šampiona će i ove sezone ostati nedosanjan san za Juventus, jer ga je u osmini finala ove sezone izbacio Porto

U revanš meču u Torinu igrali su se produžeci, a rezultat je bio 3:2 za Juventus, pa je sa ukupnih 4:4 uz gol više u gostima portugalski tim prošao u četvrtfinale.

Srpski reprezentativac Marko Grujić je ušao u igru u finišu regularnih 90 minuta.  A, o fudbaleru Porta bruji Evropa i to zbog njegovog poteza u finišu meča.

Nikome nije promakao njegov trik iz produžetka kada je trebalo ukrasti vreme. 

U jednom trenutku je Grujić završio na travi, rukama pokrivajući lice. U jednom trenutku se videlo kako viri i gleda kakva je situacija. Očigledno je malo Grujić folirao povredu i trošio vreme italijanskom velikanu.

 

 

 

 

A evo kako je to radio Buskets.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomaso

pre 3 godine

Ovoga obavezno u reprezentaciju..samo on može da nas spase..!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija