• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2021

11:11

UPALJEN ALARM U JUVENTUSU! Posle kraha hoće da se reše Ronalda!

Fudbal

UPALJEN ALARM U JUVENTUSU! Posle kraha hoće da se reše Ronalda!

Podeli vest

Juventus je eliminisan u osmini finala Lige šampiona od Porta. Malo ko je to očekivao čak i posle poraza 1:2 u prvoj utakmici. Ali, Porto je pokvario planove crno-belima

Prvi na udaru je Kristijano Ronaldo. 

Posle novog kraha upaljen je alrm u Torinu, a kako mediji u Italiji prenose Portugalac će napustiti Juventus.

Ronaldo ima ugovor do kraja naredne sezone, ali čine se da crno-beli više neće da papreno plaćaju Portugalca koji je došao kako bi Juvenus odveo do "ušatog pehara", a to nije uspeo.  Kada je došao u Juventus na leto 2018. godine za neverovatnih 100 miliona evra, svi su već upisali pehar koji čekaju od 1996. godine.

Italijanski mediji bruje da je samo nekoliko igrača "nedodirljivo", Federiko Kjeza, Matajs De Liht i tek otkupljeni Venston Mekeni, kao i iskusni golman Vojćeh Ščesni. Svi ostali mogu da idu iz Torina!

Foto: reuters

Kristijano Ronaldo, glavni krivac novog kraha Juventusa

Među kojima su najveća imena kao što su Ronaldo, Paulo Dibala, Aron Remzi, Artur, Leonardo Bonuči...

Trener Andrea Pirlo, uprkos neuspehu u Ligi šampiona, ali i što mu izmiče Skudeto u trci sa Interom, čini se može da bude miran na klupi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija