• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2021

09:31

RAFALNA PALJBA PO RONALDU! Raspao se! Napravio je neoprostivu grešku! /VIDEO/

Fudbal

RAFALNA PALJBA PO RONALDU! Raspao se! Napravio je neoprostivu grešku! /VIDEO/

Podeli vest

Juventus ni ove godine nije uspeo da izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona

Juventus je eliminisan posle dvomeča protiv Porta. Treću sezonu uzastopno jedan najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo ispao je u ranoj fazi nokaut runde Lige šampiona. 

Porto koji je poražen u Torinu sa 3:2 u revanšu 1/8 finala, ali je prošao dalje zahvaljujući golovima u gostima. Posle meča se u velikoj meri priča i o potezu Marka Grujića i njegovom foliranju koje je "uhvatila" i kamera.

Ali, na meti je pre sbega Kristijano Ronaldo, koji je stigao u Torino u transferu vrednom 100.000.000 evra uz godišnju platu od oko 30.000.000 evra ne bi li doveo Juventus u poziciju da osvoji Ligu šampiona.

 

Foto: reuters

Kristijano Ronaldo, glavni krivac

Fabio Kapelo je imao šta da kaže o Kristijanu, kritikujući ga zbog toga što je okrenuo leđa prilikom slobodnog udarca Serđa Oliveire, iz kojeg je Porto i stigao do gola koji je rešio dvomeč.

- Prvi gol u prvoj utakmici je bio poklonjen. Ima golova koji ne smeju da budu primljeni. Današnji penal je još jedan poklon - Demiral je vrlo naivan i to je ozbiljna greška. Ali i Kristijano Ronaldo koji u živom zidu skače i okreće leđa. Ko god da je u živom zidu, ne sme da se plaši da bude pogođen. To je neoprostiva greška za koju nema izgovora - oštar je bio Kapelo.

Foto: reuters

 

I Alesandro Del Pjero je imao šta da kaže o Portugalcu.

- Ronaldo ima svoje odgovornosti. Nije imao mnogo šansi, ali je protraćio onaj udarac glavom koji bi inače uvek iskoristio. Ali ne može biti samo njegova krivica, Juventus je više od sat vremena igrao sa igračem više.

Nisu ga štedeli ni mediji, pa tako navode da se Ronaldo sada raspao, nakon pto se u prethodne dve sezone raspao Juventus. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija