• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2021

15:07

ŠPANCI HVALE SRBINA! Dmitrović je jedan od NAJBOLJIH! Evo sa kim ga upoređuju!

Fudbal

ŠPANCI HVALE SRBINA! Dmitrović je jedan od NAJBOLJIH! Evo sa kim ga upoređuju!

Podeli vest

Srpski čuvar mreže, Marko Dmitrović, odlično brani za španski Eibar, a njegove intervencije nikako nisu mogle da prođu nezapaženo

Reprezentativac Srbije, Marko Dmitrović,  sjajno brani za Eibar, a kako trenutno stoje stvari, najverovatnije će pd leta nositi dres Sevilje...

Iskusni Havi Varas, nekadašnji golman Sevilje, nije štedeo reči na Dmitrovića. Varas je upisao 150 nastupa u Primeri i kaže da bi dolazak Dmitrovića u španskog velikana bio pun pogodak.

 

 

- Znam za njega još od kada je igrao za Alkorkon. U najboljim je godinama i jedan je od najkvalitetnijih čuvara mreže u ligi. Njegov karakter se oseća na terenu. Dugo je već u Eibaru i brani na najvišem nivou, sa spektakularnim, dugim ispucavanjima. Volim da ga uporedim sa Oblakom, nije estetski na nivou Ter Štegena, čija svaka intervecija odiše lepotom. Međutim, Dmitrović ne zaostaje po kvalitetu odbrana, vrlo je efikasan. Odlično se kreće i pokriva veliki prostor- rekao je Varas za "Estadio Deportivo" i dodao:

Foto: Starsportphoto

Dmitrović i Rajković, srpski čuvari mreže

- Izuzetan je karakter na terenu ali znam da je sjajan momak van njega. On može da da mnogo toga Sevilji. Ako Valčik ne uspe da uspostavi kontinuitet, prva dva golmana biće Bono i Dmitrović. Bono je jedan od golmana sa najvećim procentima odbrana u "ligama petice" i jedan od glavnih faktora za seriju nepobedivosti Sevilje- zaključio je Varas, a mnogi u Španiji dele njegovo mišljenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija