• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2021

12:20

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA! Repriza FINALA! Liverpul ide na Real!

Fudbal

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA! Repriza FINALA! Liverpul ide na Real!

Podeli vest

Danas se u Nionu od 12 časova održao žreb za četvrtfinale Lige šampiona

Učesnici četvrtfinala su Mančester siti, Borusija Dortmund, Porto, Čelsi, Bajern Minhen, Pari Sen Žermen, Real Madrid i Liverpu. 

Foto: Tanjug/AP

Žreb je odredio da će "najlakši" posao imati Čelsi koji će u prvom meču gostovati Portu, dok će ih dve nedelje kasnije dočekati na Stamford Bridžu. 

Erling Brun Haland imaće najteži zadatak u dosadašnjem delu karijere, a to je Mančester siti pošto je žreb odlučio da će se u četvrtfinalu sastati Borusija Dortmund i Mančester siti. 

Za kraj imamo i dva velika derbija. Prve svega repriza finala od prošle godine Bajern Minhen i Pari Sen Žermen, a potom i duel Real Madrida i Liverpula takođe repriza finala iz Kijeva 2018. godine. 

Foto: AP/Photo

Prvi mečevi četvrtfinala Lige šampiona igraju se 6. i 7. aprila, a revanši su sedam dana kasnije. 

Nakon što su izvučeni parovi četvrtfinala, žrebano je i ko će na koga u polufinalu, pa će tako bolji iz dvomeča Mančester siti - Borusija Dortmund na boljeg iz duela Bajern - PSŽ, dok će Porto ili Čelsi u prvom meču dočekati pobednika para Reala i Liverpula. 

Polufinala su na programu 27. i 28. aprila, dok su revanši 4. i 5. maja. Borba za titulu prvaka Evrope zakazana je za 29. maj na stadionu Ataturk u Istanbulu.

Svi parovi četvrfinala: 

Mančester siti - Borusija Dortmund

Porto - Čelsi 

Bajern Minhen - Pari Sen Žermen 

Real Madrid - Liverpul 

Parovi poluvinala: 

Mančester siti/Borusija Dortmund - Bajern Minhen/Pari Sen Žermen 

Porto/Čelsi - Real Madrid/Liverpul 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija