• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2021

10:23

MAMIĆ SE SLOMIO I ZAPLAKAO! Ne plačem zbog zatvora, već zbog majke!

Fudbal

MAMIĆ SE SLOMIO I ZAPLAKAO! Ne plačem zbog zatvora, već zbog majke!

Podeli vest

Zdravko Mamić pre nekoliko dana osuđen je na zatvorsku kaznu zbog malverzacija u Hrvatskoj

On je potom poručio da će kaznu služiti u  Bosni i Hercegovini, a nakon istorijskog uspeha Dinama i pobede protiv Totenhema, gostovao je na televiziji "Fejs" i u programu uživo nije mogao da suzdrži suze.

Govorio najpre o tome kako je tokom rata nosio pomoć Sarajevu i "svedočio šta su svetske zveri radile ovim narodima". U toku razgovora o tome setio se i svoje majke...

- Mama mi ima 90 godina. Žena ne ispušta 'Oče naš' iz ruku i kaže: 'Sine, ja neću umreti i neću dati da me pokopaju, živeću dok tebe ne dočekam. U subotu je slavila rođendan u Zagrebu, iako ona ni ne zna kad joj je rođendan, niti ga je kada slavila. Ali kako joj je bilo devet 'banki', moje ćerke su to organizovale - kazao je Mamić i dodao:

Foto: BETAPHOTO/HINA/Mario STRMOTIC/MO

Zdravko Mamić zaplako zbog majke

Ne plačem ja zbog toga što bi sutra trebalo da idem u zatvor, niti što me se ovako nepravedno progoni, već što ne mogu da provedem zadnje trenutke moje majke sa njom, u njenom naručju, da joj ispričam koliko sam je voleo i da joj se izvinim za sve sitne krađe, kada sam joj krao iz novčanika ili kada sam prodao njen lančić da bih neku devojku počastio. Da joj kažem "Majko, hvala ti za sve". Kakvu majku diva imam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kralj

pre 3 godine

A ne plačeš za ono ruglo od stadiona u Zagrebu jer si od kluba uzeo ko zna koliko milona. A sada kad si oduđen pitanje je hoćeš li da vratiš uopšte koji.....?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija