• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2021

10:59

IRCI OSAKAĆENI, DOLAZE U BEOGRAD BEZ 9 IGRAČA! Selektoru bi bod bio puna kapa!

Fudbal

IRCI OSAKAĆENI, DOLAZE U BEOGRAD BEZ 9 IGRAČA! Selektoru bi bod bio puna kapa!

Podeli vest

Selektor Irske Stiven Keni od problema u svom timu ne stigne ni da razmišlja o fudbalerima Srbije sa kojom igraju na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo (sreda, 20.45)

Nevolja za nevoljom, kako je krenulo pitanje je da li će Keni imati na raspolaganju 11 fubalera za duel sa "orlovima".

Pre nego što je objavio spisak znao je da neće moći da računa na petoricu standardnih reprezentativaca. Zbog povreda nije ni bilo golmana Darena Rendolfa (Vest Hem), štopera Džona Igana (Šefild junajted), vezista Džejmsa Mekartija (Kristal Palas) i Džeka Birna (APOEL) i visokog napadača Adama Ejde (Norič Siti).

Ali, to nije sveta. Sa spiska su otpali vezista Svonsija Konor Hurihejn i fudbaler Bristol Sitija Kalum O’Dauda zbog povreda. Štoper Barnlija Kevin Long takođe neće moći da pomogne saigračima, a kako prenose mediji u Irskoj ni mladi Liverpulov golman Kviven Keleher.

Foto: reuters

Stoven Keni, selektor Irske, boli ga glava od briga

On je zbog povrede Rendolfa trebalo da zauzme mesto među stativama, ali sada Keni ni na njega ne može da računa zbog povrede, što je novi jak udarac za Irse. Umesto Kelehera za prezentaciju će debitovati treći golman Bornmuta Mark Travers.

Naknadne pozive zato su dobili centralni bek Dara Lenihan (Blekburn), trebalo bi da zameni Kevina Longa, a vezista Konor Koventri (Vest Hem) Konora Hurihejna.

Pred dolazak u Beograd selektor Irske priznao je da Srbija ima sedam igrača koji mogu da postignu gol i priznao da bi bio zadovoljan i bodom protiv "orlova.

- Bod bi bio pristojan rezultat, mada nećemo tako postaviti igru. Probaćemo da pobedimo.Ipak,  bod u Srbiji nije loš rezultat, o tome ne treba ni da pričam. Pod uslovom da posle pobedimo Luksemburg - iskren je bio Stiven Keni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija