• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: V.T.

23.03.2021

07:12

PARE NA PIKSIJEVE ORLOVE! Vodeće svetske kladionice veruju u Srbiju!

Fudbal

PARE NA PIKSIJEVE ORLOVE! Vodeće svetske kladionice veruju u Srbiju!

Podeli vest

Piksijevi "orlovi" plasiraće se na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022, ali najverovatnije kroz baraž, procenjuju vodeće svetske kladionice!

Piksijevi "orlovi" plasiraće se na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022, ali najverovatnije kroz baraž, procenjuju vodeće svetske kladionice!

Kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti prvo mesto u grupi je 4,5, dok je apsolutni favorit za direktan plasman na Mundijal selekcija Portugala sa kvotom 1,3.

Srbiji predviđaju drugo mesto

Izabranicima Dragana Stojkovića predviđeno je da budu drugoplasirani u grupi, a kvota da će završiti barem u baražu iznosi 1,5. I tu su Kristijano Ronaldo i drugovi u prednosti, s kvotom 1,12 na opkladu da će zauzeti prvo ili drugo mesto.

Foto: fss.rs

Dragan Stojković Piksi vodi Srbiju u Katar

 

17. MESTO

NA LISTI FAVORITA ZA OSVAJANJE SVETSKOG PRVENSTVA ZAUZIMA SRBIJA SA KVOTOM 76

 

"Orlovi" su trenutno 30. selekcija na rang-listi FIFA, ali su smešteni na 17. mesto prema šansama da osvoje Mundijal, sa kvotom oko 76. Ohrabruje činjenica da su takvim raspored kvota, a one su manje-više identične kod svih vodećih svetskih bukmejkera, Srbiji predvideli gotovo siguran put u Katar.

Veće šanse da osvoje Svetsko prvenstvo od evropskih selekcija ima samo devet ekipa koje su nosioci kvalifikacionih grupa. Od reprezentacija koje su u žrebu bile u drugom šeširu samo još Norvežani, s fantastičnim Erlingom Holandom i sve boljim Martinom Edegardom, imaju iste šanse kao "orlovi" (kvota 76,21). Čak se i Dancima, koji su nosioci u kvalifikacionoj grupi F, daju manje šanse da osvoje Mundijal.

Od ostalih selekcija iz naše kvalifikacione grupe najveća pretnja Srbiji biće Republika Irska, čije se šanse da osvoji prvo mesto procenjuju kvotom 11, a da bude barem druga u grupi kvotom 2,75. Očekivano, Azerbejdžan i Luksemburg smatraju se totalnim autsajderima.

Samo tri tima iz baraža idu u Katar

Direktan plasman na Svetsko prvenstvo obezbediće deset pobednika grupa u kvalifikacijama, dok će deset drugoplasiranih ekipa izboriti baraž. Njima će se potom pridružiti još dva najbolje rangirana tima iz Lige nacija, a onda će 12 ekipa formirati tri kvalifikacione grupe po četiri tima. Tri kvalifikaciona turnira igraće se po sistemu polufinala i finala, a samo će osvajači izvaditi vizu za Mundijal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija