• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.03.2021

23:44

ORLOVI ISTIČU VAŽNOST POBEDE! Evo šta sve kažu posle trijumfa!

Fudbal

ORLOVI ISTIČU VAŽNOST POBEDE! Evo šta sve kažu posle trijumfa!

Podeli vest

Fudbalski reprezentativci Srbije rekli su da je večerašnja pobeda nad Republikom Irskom veoma važna i da je početak kvalifikacija "za poželeti"

Napadač reprezentacije Srbije, Dušan Vlahović, bio je presrećan posle gola! 

- Nije moglo bolje da se poželi. Ovo je najbolji mogući početak i nadam se da ćemo nastaviti već za tri dana, kada ćemo igrati protiv veoma dobre reprezentacije. Imaćemo svoje šanse koje bismo mogli da iskoristimo - rekao je Dušan Vlahović posle utakmice.

Foto: Starsportphoto

 


On je dao prvi, izjednačujući gol za Srbiju.

- Stariji igrači su mi olakšali, dobro su me prihvatili i adaptirao sam se. Na terenu mi je mnogo lakše zahvaljujući njima. Jako sam srećan zbog gola, ali najviše zbog pobede i tri boda- kazao je Vlahović.

Njegov saigrač Stefan Mitrović čestitao je ekipi.

- Veoma važna pobeda, dugi niz godina nismo počeli kvalifikacijama pobedom. Sada jesmo, što je veoma bitno za dalji nastavak. Čestitam svima, treba da nastavimo ovako. Pokazali smo da verujemo u sebe posle šokantnog, nesrećnog gola koji smo primili. Posle smo kontrolisali utakmicu. Pred kraj smo primili drugi, ušli u nervozu, ali smo izdržali i pokazali da smo prava ekipa - rekao je Mitrović.

Nikola Milenković je naveo da je pobeda veoma bitna.

- Imali smo veliku želju da pobedimo na početku kvalifikacija i to se videlo na terenu. Mislim da možemo mnogo bolje od ovoga i mislim da će tako biti već protiv Portugala - rekao je Milenković.

Foto: Starsportphoto

 



Milan Gajić je kazao da je cilj na početku kvalifikacija ostvaren.

- Na momente je bilo teško, ali znali smo da će tako biti. Pogotovo sa Ircima, tradicionalno su zanimljive utakmice. Veći deo utakmice smo kontrolisali. Ovo je proces koji tek počinje i prezadovoljni smo početkom - zaključio je Gajić.

Reprezentacija Srbije će u subotu dočekati Portugal u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija