• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2021

22:45

ETO ZAŠTO SE VRATIO! Ibrahimović VODIO Šveđane do pobede na startu kvalifikacija! /VIDEO/

Fudbal

ETO ZAŠTO SE VRATIO! Ibrahimović VODIO Šveđane do pobede na startu kvalifikacija! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Švedske savladali su Gruziju sa 1:0 (1:0) na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Vratio se Zlatan Ibrahimović u dres nacionalnog tima, na povratničkoj konferenciji čak i zaplakao, a sada je predvodio Šveđane do pobede nad Gruzijom u prvom kolu sa 1:0 (1:0).

Veteran Milana, ali i jedan od najboljih napadača Evrope asistirao je Viktoru Klaesonu u 35. minutu za pobedonosni gol skadninvaske selekcije. 

U istoj grupi, Grci su napravili veliko iznenađenje pošto su na gostovanju Španiji uspeli da izvuku remi - 1:1 (1:1). 

Španci su poveli golom Alvara Morate u 33. minutu i delovalo je da će rutinski odraditi posao do kraja, ali je usledio šok. Injigo Martinez je skrivio penal, a Bakasetas je sa "kreča" savladao Simona za podelu bodova u Granadi. 

U grupi J ekipe sa epitetom "favorita" odbranili su svoj status i upisali pobede na otvaranju novog ciklusa. Najmanje uzbuđenja bilo je u Duizburgu gde su Nemci pregazili Island sa 3:0 (2:0).
Pitanje pobednika bilo je rešeno posle samo sedam minuta kada su Gorecka i Haverc tresli mreže Haldorsona za 2:0. 

Imali su Islanđani preko Sigurdjsona veliku priliku u 40. minutu, ali je Nojer sjajno odreagovao, a usledila je kazna na startu drugog poluvremena kada je Ilkaj Gundogan potvrdio sjajnu pobedu iz Sitija i postavio konačnih 3:0. 

Najbolji meč drugog dana kvalifikacija odigrali su Rumuni i Makedonci! Na kraju je domaćin slavio posle mnogo muke golom Janisa Hadžija u 86. minutu - 3:2 (1:0). 

Florin Tanase je doveo Rumune u vođstvo posle asistencije Vlada Kirikeša u 28. minutu, a Mihaila je u 50. duplirao prednost Rumuna. 

Do 82. minuta delovalo je da će "trikolori" bez problema savladati Severnu Makedoniju, ali su se Ademi i Trajkovski potrudili da ne bude tako.

Prvobitno je Alioski fantastično asistirao Ademiju koji smanjuje na 2:1. Rumuni tek što su krenuli sa centra, a Aleksandar Trajkovski je izjednačio. Meč je ipak rešio Janis Hadži posle asistencije Razvana Marina. 

Jermenija je autogolom Fromelta u 84. minutu savladala Lihtenštajn posle mnogo muke sa 1:0 (0:0). 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija