• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2021

09:10

SRBI SE SPDRAJU SA RONALDOM I PORTUGALCIMA! Dolivaju ulje na vatru posle nepriznatog gola! /FOTO/

Fudbal

SRBI SE SPDRAJU SA RONALDOM I PORTUGALCIMA! Dolivaju ulje na vatru posle nepriznatog gola! /FOTO/

Podeli vest

Srbija i Portugal odigrali su na Marakani 2:2 u drugom kolu kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo

Aktuelnom šampionu Evrope nije priznat pogodak u 94. minutu, zbog čega je Kristijano Ronaldo pobesneo, bacio kapitensku traku i pre kraja napustio teren.

Portugalski mediji su to označili kao "skandal i pljačku", i svetski mediji bruje o Ronaldovom skandaloznom ponašaju jer je sam odsvirao kraj meča.

Foto: Starsportphoto

 

Naravno, as Portugala je i na meti srpskih navijača. Istina, gol koji je postignut jeste bio, ali sudija ima poslednju reč, a on ga nije priznao. Junak je Stefan Mitrović, koji nije odustao čak ni kada je lopta viđena u golu, pa je tako spasio "orlove" poraza.

Našim navijačima nije bilo potrebno mnogo da se malo zabave na račun Ronalda i Portugalaca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 3 godine

sta cemo sa nasim penalom koji nije ocigledan sudio

Slavy

pre 3 godine

Kada je gol? U fudbalu vrijedi isto pravilo kao i u tenisu: ako je lopta dodirnula ili zakačila spoljni dio linije, lopta je u igri!!!. Teško je sa snimka reći jeli dodirnula liniju ili ne. Ali jako blizu je „desni“ dio lopte bio blizu ili u kontaktu sa linijom

Realno

pre 3 godine

Verovatno jeste bio gol. Ako se Ronaldo ljuti, i to je normalno. Ovde ga mrze jer je uspesam, talentovan i bogat. A mi smo jadni i bedni. Zato mrze i Djilasa. Cudi me da niste objavili kako Djilasovi mediji govore da je Portugal dao gol? Uspavali ste se, ili menjate stranu? Realno, mogli su nam dati 20 komada, ali ih je mrzilo da se potrude. Realno, protiv koga su igrali, nisu ni morali da se trude. Ali eto, desava se da cak i nasi fudbaleri potrce. Ovo je, mozda 1. put od kad je Zvezda osvojila KES, da se vidi zelja za igrom. Iskreno, ne pratim fudbal, i nemam lepo misljenje o nasem fudbalu. Samo ne razumem, zasto bi se sprdali sa tim, sto nije priznat gol Portugalu? Nasi su Imali srece, i to se desava, mada ce svejedno ce ispasti - 1. jedva pobedili, 2. jedva nereseno. I to je to, gotovo.

LakiUrosch

pre 3 godine

Samo nek se mi sprdamo.....vratiće nam se na nekom narednom meču....a onda ćemo da kukamo na sva zvona

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija