• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2021

10:33

RONALDO, A OVAJ GOL SI ZABORAVIO! Portugalac nije besneo pre dve godine! /VIDEO/

Fudbal

RONALDO, A OVAJ GOL SI ZABORAVIO! Portugalac nije besneo pre dve godine! /VIDEO/

Podeli vest

Kristijano Ronaldo je u poslednje dve utakmice Portugalaca protiv Srbije na stadionu "Rajko Mitić" dva puta bio u centru pažnje.

U oba navrata je postigao gol, jedan mu je priznat iako nije trebalo, drugi mu je poništen iako nije trebalo.

Očekivano, Ronaldo je različito reagovao u te dve situacije.

Kada je pre dve godine pri rezultatu 1:2 postigao gol iz očiglednog ofsajda slavio je bez ikakvog pardona. S druge strane, niko iz tabora Srbije nije ni pomišljao da napusti teren.Kao što je to on uradio u subotu veče.

 

Ronaldo je poludeo zbog gola koji suidja nije priznao. Sam je odsvirao kraj meča, čak i bacio kapitenski traku.

 

 

Ronaldo je svakako jedan od najvećih fudbalera ikada, često kroz humanitarne akcije pokazuje i koliko veliko srce ima, ali postoje situacije poput one u subotu uveče koje bacaju senku na njegovu karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
d21061961

pre 3 godine

Kada je Maradona (bez zelje da kaljam ime velikog Diega) dao gol Englezima rukom, i rekao da je to bila "bozija ruka", neka sada ovo bude "bozija noga" !!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija