• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2021

09:22

IGARČI UMISLILI DA SU BOGOMDANI, ALI KAD VIDE PIKSIJA SPUSTE SE NA ZEMLJU! Iliev bez dlake na jeziku pričao o reprezentaciji!

Fudbal

IGARČI UMISLILI DA SU BOGOMDANI, ALI KAD VIDE PIKSIJA SPUSTE SE NA ZEMLJU! Iliev bez dlake na jeziku pričao o reprezentaciji!

Podeli vest

Bivši sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, oduševljen je kako reprezentacija igra pod dirigentskom palicom Dragana Stojkovića. Našao je opravdanje za Ronalda i prokomentarisao aktuelne teme u srpskom fudbalu

Ivica Iliev je poznat kao neko ko bez ustezanja uvek kaže šta misli, a tako je bilo i na temu reprzentacije Srbije.

- Primetno je da je stigla neka nova energija, ne znam tačno sve razloge, ali nemam dilemu da je jedan od najznačajnijih, ako ne i najznačajniji razlog za to - Piksi. On je najveći srpski igrač svih vremena, šampion, pobednik i to se sve na pravi način prenosi na igrače. Mislim da je posle prve dve utakmice, posebno nakon ove protiv Portugalije, jasno da Srbija ima vrhunskog dirigenta čiji orkestar može vrlo dobro da svira pod njegovom palicom - rekao je Ilijev za Novosti.

Foto: informer

 

Negov recept, po mišljenju nekadašnjeg asa Partizana, nije nešto što može svako da primeni.

- U stavu igrača, u njihovoj igri se vidi da ga svi igrači poštuju. Fudbaleri generalno misle da su bogomdani, ali kada se veličina kakva je Piksi pojavi u svlačionici, onda je i normalno da se oni spuste na zemlju. Sve su to veliki igrači i to nije ništa što je sporno, samo je potpuno drugačije kada u svlačionici imaju čoveka koga poštuju svi u svetu fudbala.

Novina je u našoj selekciji stav selektora, koji posle remija sa prvakom Evrope nije u potpunosti zadovoljan rezultatom.

- E, upravo je to taj šampionski nerv koji sam pominjao. Sećam se našeg gostovanja Realu iz Madrida kada smo poraženi 1:0 i znam da smo mi igrači bili zadovoljni što nismo izgubili ubedljivo, a Mateus nas je gledao u čudu i objašnjavao da nikad ne možeš biti zadovoljan ako ne pobediš, bez obzira na snagu protivnika. To se vidi i iz Piksijeve izjave posle utakmice, po tome što je rekao umnogome me podsetio na slavnog Nemca.

Foto: informer

 

Ono što navijače u Srbiji brine  je da već u Azerbejdžanu ne dođe do opuštanja.

- Mislim da ne postoji šansa da se tako nešto dogodi, neće im selektor to dozvoliti, siguran sam. Da na Svetsko prvenstvo idu dve prvoplasirane selekcije možda bi tako nešto i moglo da se dogodi. Ovako sam ubeđen da nećemo prosipati bodove u takozvanim malim utakmicama! Verujem da ćemo otići u Katar, iskreno verujem -  je Iliev.

Nije mogao a da se osvrne na fenomenalan uspeh nekadašnjeg igrača Partizana, Aleksandra Mitrovića!

Foto: informer

 

- Postići takav golgeterski rezultat sa samo 26 godina je nešto vanserijsko. Verujem da će do kraja reprezentativne karijere postati vladar svih statistika, jer se kod njega uvek i u svakoj situaciji vidi taj naboj, glad. Velike pohvale zaslužuje i Vlahović koji bi u perspektivi mogao do tog nivoa.

Foto: starsport

 

Za kraj je Iliev spustio loptu kada je Kristijano Ronaldo u pitanju...  

 Njemu se mnogo toga lošeg izdešavalo sa Juventusom ove sezone, sve mu se skupljalo, pod velikim je pritiskom. Evidentno je i neminovno da mu je karijera u padu sa 36 godina, iako on sigurno planira da igra još pet godina. Nadam se samo da ovaj njegov potez neće prihvatiti mnogi drugi- zaključio je Ivica Ilijev za Novosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17