• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2021

11:59

NEMANJA MATIĆ DOLIVA ULJE NA VATRU! Bocnuo Ronalda i Bruna! Da li je sada sve jasno? /FOTO/

Fudbal

NEMANJA MATIĆ DOLIVA ULJE NA VATRU! Bocnuo Ronalda i Bruna! Da li je sada sve jasno? /FOTO/

Podeli vest

Doskorašnji reprezentativac Srbije i as Mančester junajteda Nemanja Matić doliva ulje na vatru Portugalcima nakon što im nije priznat gol u Beogradu (2:2)

Kristijanu Ronaldu u finišu meča sa Srbijom u 93. minutu utakmice nije priznat gol, jer ga sudija nije video pre intervencije Stefana Mitrovića.

Nemanja Matić, koji se oprostio od reprezentacije, malo se našalio sa Portugalcima. Situacija iz Beograda podigla je buru, sudija je morao da se izvinjava, javila se i UEFA i objasnila zašto nema VAR-a i gol tehnologije, Ronaldo je čak tokom meča toliko pobesneo da je bacio kapitenski traku...

As Junajteda se sada brutalno prozvao Kristijana Ronalda i Bruna Fernandeša. Matić im je lepo objasnio da nije bio gol.

- Taman na liniji! Da li je sve jasno sada?

Odabrao je sjajnu fotografiju Srbin i tagovao saigrača Bruna Fernandeša i Kristijana Ronalda.

Naime, Matić je napravio foto-montažu sporne situacije u kojoj je Stefan Mitrović izbio loptu, ali je montažom pomerio gol-liniju tako da lopta bude na njoj. Montažu je odštampao i zalepio je na ormarić Bruna Fernandeša u Junajtedovoj svlačionici.

Foto: Instargam/Nemanja Matić

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija