• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2021

08:52

ŠIPTARI NAPRAVILI SKANDAL U ŠPANIJI! Terali novinare da izgovore ime lažne države! /VIDEO/

Fudbal

ŠIPTARI NAPRAVILI SKANDAL U ŠPANIJI! Terali novinare da izgovore ime lažne države! /VIDEO/

Podeli vest

Španija u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo igra sa reprezentacijim tzv. Kosova (sreda, 20.45) u Sevilji, a gosti su napravili skandal na konferenciji za medije

Španija ne priznaje lažnu državu, ali je pod pritiscima morala da je ugosti i to uz obeležja i himnu, što "furija" nije želala, ali su joj pretili iz UEFA, FIFA, čak i iz MOK-a.

Španci su uzvratili tako što su u zvaničnim protokolima izbegavali da pišu ime tzv.Kosova, pa su oni napravili skandal na konferenciji za medije. 

- Da li mislite da će Luis Enrike napraviti dosta promena za meč protiv Kosova? - upitao je novinar lista "AS", pitanje je prevedeno na engleski, a potom je naišao na začuđujuće dugu pauzu.

- Kome je upućeno to pitanje? - odgovorio je Bajram Šala portparol tzv. Kosova.

- Treneru - odgovorio je novinar.

Čijem treneru? Treneru kog tima? Nismo videli ime našeg nacionalnog tima u vašim medijima, što je čudno, tako da kome je upućeno pitanje? - bezobaraz je bio Šala.

Foto: printscreen

 

- Pitam trenera. Želim da znam da li misli da će trener promeniti mnogo igrača? - nije odustajao novinar. 

- Ali čijem treneru? U vašim medijima nismo videli naše ime - nastavio je Šala.

- Pitanje je za trenera...- nije odustajao novinar, kao ni gosti koji nisu želeli da odgovore na pitanje. 

- Kog tima!? - opet je upitao Šala.

- A... Kosova...- rekao je na kraju španski novinar, pa su iz lažne države ipak nakon toga odlučili da odgovore ne pitanje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija