• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2021

11:07

ORAO NAJVEĆA ŽELJA ATALANTE! Srbin menja sredinu?!

Fudbal

ORAO NAJVEĆA ŽELJA ATALANTE! Srbin menja sredinu?!

Podeli vest

Srpski reprezentativci su cenjeni u ligama petice, a potvrda je još jednom stigla iz Serije A! Za Darka Lazovića je opasno zagrizla Atalanta

Italijanski mediji već neko vreme pišu da su Lacio i Fiorentina ozbiljno zainetersovani za Darka Lazovića!

Sada su dobili konkurenciju, jer je i Atalanta ušla u trku za igrača koji ulazi u poslednju godinu ugovora s Veronom!

Lazovića vide kao veliko pojačanje, jer kako pišu tamošnji mediji, idealno bi se uklopio u sistem sa tri štopera i dva ofanzivna beka. 

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, Lazović je jedan od najplaćenijih igrača u Veroni s godišnjim primanjima od 600.000 evra! Nije to cifra koja predstavlja problem nekim klubovima iz Italije koji ga priželjkuju u svojim redovima! Tržišna vrednost Srbina je 5.000.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija