• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2021

11:14

RONALDO PSOVAO ORLOVE NA MARAKANI! Mitrović otkrio sve o Portugalcu: Arogantan je, ne dozvoljava da mu se priđe...

Fudbal

RONALDO PSOVAO ORLOVE NA MARAKANI! Mitrović otkrio sve o Portugalcu: Arogantan je, ne dozvoljava da mu se priđe...

Podeli vest

Stefan Mitrović je bio heroj Srbije na meču sa Portugalom (2:2) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, jer je u 94. minutu sa dve sjajne intrvencije sačuvao "orlovima" bod

Prvo je sjajno intervenisao nakon šuta Kristijana Ronalda pre nego što su sudije videle da je lopta prešla gol liniju, a onda ekspresno nakon uklizavana ustao i sa gol linije sprečio  Silvu da zakuca odbijenu loptu u mrežu. 

Mitrović je iznervirao Ronalda, koji je tada bacio kapitensku traku na zemlju, ona je završila na aukciji za pomoć malom Gavrilu Đurđeviću, i prodata je za 7,5 miliona dinaraMitrović je za Prvu televiziju iz prve ruke ispričao kako je izgledao sam duel sa Ronaldom na terenu.

- Čitam komentare, sve se brzo izdešavalo, nisam imao ni vremena da saberem utiske, juče sam igrao za svoj klub, danas mi je prvi slobodan dan, imaću vremena tek danas da popričam sa prijateljima i da saberem utiske. Uživam u svakom momentu i svemu što mi je fudbal pružio - počeo je Mitrović.

Prokomentarisao i samo uklizavanje kada je sprečio Ronaldov gol.

- Nikada ne odustajem, uvek ću dati sve od sebe na terenu da dođemo do rezultata, to se desilo i protiv Portugalije, išao sam do kraja, nisam odustajao, posle svega mi je još draže kad sam video kako je išla licitacija za traku, tako da mi je drago da se sve ovako završilo. Videla se nervoza kod Ronalda, to mu se desilo u Srbiji kao retko gde, da bude potpuno nadigran i inferioran.

Na pitanje da li ih je Ronaldo opsovao kratko je poručio "Naravno", a zatim je nastavio:

Poštujem ga mnogo kao sportistu, jer je on primer kako se ophodi prema sportu i simbol je profesionalca. Na terenu je malo drugačije, arogantan je u komunikaciji, ne dozvoljava da mu niko priđe previše, to mi se nije svidelo kod njega, ali svako ima svoj stav.

Čestitam Mitroviću!

Stefan Mitrović čestitao je saigraču, Aleksandru Mitroviću na rekordu koji je ostvario.

- Hoću da mu čestitam na svemu što mu se desilo. On je uz Tadića dao najviše ovoj generaciji, drago mi je da sam član generacije sa njim, koji je oborio rekord star 65 godina.

Pričao je Mitrović o saradnji a novim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

- Drago mi je da je da imamo priliku da sarađujemo sa njim, doneo je energiju, postavio stvari na svoje mesto. To je čovek koji nam je bio potreban sve ove godine. Svima je ulio poverenje, naravno da postoji disciplina, iznenadio je sve nas, oduševio nas je svojim stavom, uneo nam je samopozuzdanje, stavio nam je u glavu da možemo da pobedimo svakog. Kvalitet imamo, bio nam je potreban samo čovek koji je trebalo da nam pokaže pravac.

Puno se priča o disciplini kod Piksija.

- Daleko od toga da je neka vojnička disciplina, samo su neke stvari postavljene na svoje mesto. Svašta se pisalo o reprezentaciji ranije, mnogo od toga nije istina. Ja mogu da kažem da su momci koji su se uvek odazivali na okupljanje, uvek davali svoj maksimum, da su profesionalno obavljali poslove, ali rezultati to nisu pratili, pa je dolazilo do spekulacija. Ostaje veliki žal zbog onoga što se desilo protiv Škotsle, ali treba gledati unapred, to treba nam bude motiv više za ubuduće - istakao je zamenik kapitena Srbije.

Foto: Starsportphoto

 

Mitrović je postavio na aukciju i svoj dres za pomoć malom Gavrilu, ali ističe da je to samo početak.

- To je samo mali gest, treba da probudimo tu svest kod ljudi koji mogu da pomognu na bilo koji način. To je samo mali gest što ćemo ja i moji saigrači uraditi, a nadam se i ostali klubovi u Srbiji za ovu humanu akciju. Veliki je novac u pitanju, treba se malo zapitati i kako jedan lek za malo dete košta 2,5 miliona evra. Treba svi da damo svoj maksimum i da pokažemo da kada smo zajedno, da smo najjači.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija