• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2021

11:51

SRBI OPLJAČKALI ZGODNU NOVINARKU! Odneli 150.000 evra, nakit, osam skupocenih satova... /FOTO/

Fudbal

SRBI OPLJAČKALI ZGODNU NOVINARKU! Odneli 150.000 evra, nakit, osam skupocenih satova... /FOTO/

Podeli vest

Dvojica Srba, Hrvat, Rumunka i još jedna osoba osumnjičeni su da su prošlog leta opljačkali stan zanosne sportske voditeljke Dilete Leote * Atraktivna plavuša navodno je u tajnoj vezi sa oženjenim Zlatanom Ibrahimovićem

Atraktivnu sportsku voditeljku Diletu Leotu (29) opljačkali su dvojica Srba zajedno sa Hrvatom i Rumunkom, tvrde italijanski mediji!

Dileta važi za jednu od najlepših dama u Italiji i verena je za turskog glumca i manekena Džana Jamana, ali je navodno i u tajnoj vezi sa oženjenim fudbalerom Milana Zlatanom Ibrahimovićem (39).

Instagram odao žrtve

Njen penthaus na devetom spratu zgrade u centru Milana opljačkan je u junu prošle godine, a milanska policija uspela je posle deset meseci da identifikuje i uhapsi petoricu pljačkaša starosti od 24 do 44 godine.

Romi "odradili" stan

Bandu čini petoro Roma iz istočne Evrope, a žrtva je bio i fudbaler Intera Ahraf Hakimi
Italijanski mediji


Lopovi su odneli vredan nakit sa dijamantima, osam satova marke "roleks", nekoliko torbi poznatih dizajnera i više od 150 hiljada evra u kešu. "Leteću bandu", kako u italijanskim medijima zovu pljačkaše zbog neverovatnih akrobatskih sposobnosti, čine petorica Roma. Dvojica imaju srpsko državljanstvo, jedan hrvatsko i jedna devojka rumunsko, tvrde novinari sa Apenina. Za petog člana nije poznato koje je nacionalnosti.

 

 


Kako mediji u Italiji pišu, pljačkaši su žrtve birali preko Instagrama.

- Motrili su na Instagram profile bogatih i slavnih. Posebno su obraćali pažnju na to kakve prozore ima žrtva da bi znali na koji način da uđu. Kada je Dileta u pitanju, prisilno su otvorili vrata koja vode na krov zgrade, a potom se sa njega spustili na terasu stana. Zahvaljujući Instagramu znali su i kada potencijalna žrtva nije u stanu. Dvoje je uvek ostajalo ispred zgrade za svaki slučaj i bili su u telefonskom kontaktu sa onima koji su upadali u stan. Na sličan način opljačkali su i fudbalera Intera Ahrafa Hakimija - navode italijanski mediji.

 

 

Dileta trudna sa Turčinom?

 

Uprkos tome što većina italijanskih medija piše o tome da je Dileta mesecima u tajnoj vezi sa Ibrahimovićem, "Korijere delo sport" tvrdi da je Leota zatrudnela s Jamanom! Ona se sa turskim glumcem verila na Dan zaljubljenih, a Džan je nedavno upoznao njene roditelje i mnogobrojnu familiju koja živi na Siciliji. Italijanka će se uskoro preseliti u njegov stan u Rimu.

Osim zbog atraktivnog izgleda i pljačke, Dileta je u poslednje vreme često bila u centru pažnje i zbog navode afere sa Zlatanom Ibrahimovićem. Italijanski mediji često su povezivali voditeljku i fudbalera iako je on u braku sa devet godina starijom Šveđankom Helenom Seger (50). Dileta i Zlatan reklamirali su zajedno fitnes klub u julu prošle godine i navodno su se na snimanju pojavile simpatije među njima.

Italijanka je ubrzo demantovala glasine.

- Iako sam slobodna, za mene je neprihvatljivo da budem u vezi sa zauzetim muškarcem - naglasila je plavuša u septembru.

Sa Ibrom za doček

 

 

Ubrzo je uplovila u vezu sa turskim glumcem i manekenom Džanom Jamanom (31), ali je novogodišnju noć provela navodno sa Zlatanom.

Zlatan je došao u njen stan u 21.20. Svetla su bila upaljena do petnaest minuta do ponoći, kada su ugašena i više se te noći nisu palila - pisali su Italijani.

 

 

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija