• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2021

11:15

CEO SVET SE SMEJE SUDIJI! Šou! Jurio zvezdu zbog autograma! /VIDEO /

Fudbal

CEO SVET SE SMEJE SUDIJI! Šou! Jurio zvezdu zbog autograma! /VIDEO /

Podeli vest

Mančester siti je pobedio sa 2:1 Borusiju Dortmund u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Posle meča sudije su bile u centru pažnje, ne smao zbog nekoliko spornih odluka, od kojih je jedna bila poništen gol Dortmunda.

Naime, kamere britanske televizije BT Sport uhvatile su pomoćnika Ovidije Hategana kako posle meča prilazi Erlingu Holandu, napadaču Borusije, i traži mu autogram.

On mu se potpisao na notes koji sudije koriste, a na kraju je i zagrlio rumunskog sudiju, što komentatorima britanske televizije nije bilo ispravno.

- Imali su jako tešku utakmicu i mnogo toga su loše uradili i ovo jednostavno ne izgleda dobro. Možeš da budeš fan, ali ne smeš to da radiš pred drugim igračima -  rekao je Oven Hargrivs, dok je bivši igrač Sitija Džoleon Leskot dodao:

- Nikad nije pravo vreme da sudija traži od igrača autogram. Sudije u tom trenutku ne izgledaju baš najbolje. To je bio detinjasti potez.

Mogao bi sudija zbog oovga da nagrabusi, videćemo šta će reći UEFA.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija