• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2021

11:55

SEKTAŠI! BRUKA, SRAMOTA, KAKO IH NIJE STID? Legendarni golman Zvezde udario po velikanima!

Fudbal

SEKTAŠI! BRUKA, SRAMOTA, KAKO IH NIJE STID? Legendarni golman Zvezde udario po velikanima!

Podeli vest

Legendarni golman Crvene zvezde Stevan Stojanović, koji je 1991. godine podigao pehar namenjen osvajaču Kupa evropskih šampiona, napao je 12 klubova koji su formirali Superligu

Novi direktor fudbalske reprezentacije Srbije nije imao milosti prema bogatašima koji su se odmetnuli od UEFA, osnovali svoje takmičenje i uništili Ligu šampiona. 

- Sektaši -  rekao je za Sportklub Stevan Stojanović, kapiten Crvene zvezde u Bariju 1991. godine i nastavio:

- Bruka, sramota. Bože, šta rade ljud. Kako ih nije stid? Stalo im je do 350 miliona evra, pritom su milijarderi?! Fudbal i definitivno prestaje da bude fudbal, to više nema veze sa sportom. Biznis, biznis, ništa drugo. Fudbalu, dragi, veliki, najveći, zar si i ovo dočekao?'

Direktor fudbalske reprezentacije Srbije nada se da će UEFA biti odlučna kada se bude donosila odluka.

Foto: reuters

 

- Ukratko, na firmu u kojoj postoji gazda, čiji je kapital unutra, a radnici bi za sve da se pitaju. UEFA će, nadam se, biti nemilosrdna -  zaključio je Stojanović.

Oglasio se i direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i poručio da će ovo što rade katastrofa za fudbal.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 2 godine

Bojkot publike prenosa utakmica ovih Birokra.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija