• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2021

12:19

NOVI UDARAC, NEMCI ODJAVILI SUPERLIGU! Dortmund potvrdio, neće ni Bajern i Lajpcig!

Fudbal

NOVI UDARAC, NEMCI ODJAVILI SUPERLIGU! Dortmund potvrdio, neće ni Bajern i Lajpcig!

Podeli vest

Porto ne želi da bude deo Superlige, jer ne protiv pravila UEFA i EU, a sada su se javili i Nemci i odbili 12 bogataša koji su osnovali novo takmičenje

Prvobitno je objavljeno da Borusija Dormtund, Bajern i Lajpcig razmatraju ulazak u Superligu. Fabricio Romano sada tvrdi da izvori iz ekipe bliske timu iz Lajpciga navode da Lajpcig nema nameru da ulazi u Superligu Evrope.

Predsednik Borusije iz Dortmunda Hans-Joakim Vacke potvrdio je da klub na  prihvata učešće u Superligi Evrope.

Foto: reuters

 

- Članovi odbora Asocijacije evropskih klubova (ECA) okupili su se u nedelju uveče na virtuelnoj konferenciji i potvrdili da odluka odbora od prošlog petka još uvek važi - rekao je predsednik Milionera Vacke i dodao:

- Ova odluka znači da klubovi žele za sprovođenje planirane reforme UEFA-ine Lige šampiona. Bilo je jasno mišljenje članova odbora ECA da su planovi za osnivanje Superlige odbijeni.

Foto: reuters

 

Vacke takođe tvrdi da su oba kluba iz Nemačke koji su u Odboru ECA zastupali isti, Bajern i Borusija, 100 odsto podudarni stav u svim diskusijama oko osnivanja Superlige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija