• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2021

23:46

DA LI JE MOGUĆE!? Srbin vedri i oblači, a oni ga teraju! RUSI PIŠU DA ODLAZI NIKOLIĆ!

Fudbal

DA LI JE MOGUĆE!? Srbin vedri i oblači, a oni ga teraju! RUSI PIŠU DA ODLAZI NIKOLIĆ!

Podeli vest

Upisao je srpski fudbalski stručnjak Marko Nikolić desetu uzastopnu pobedu u prolećnom delu sezone sa Lokomotivom, a tamošnji mediji pišu da se sprema za odlazak iz Lokomotive

Ruski portal Čempionat objavio je informaciju da je nekadašnji tener Partizana Marko Nikolić rešio da ode iz kluba zbog sukoba sa rukovodstvom!

Razlog su, kako pišu, različiti pogledi na budućnost, a tiču se transfera i produžetka ugovora sa nekoliko igrača!

Foto: reuters

 

 Srpski trener je rekao da su mu potrebni za narednu sezonu, pre svih Vedran Ćorluka, za kojeg Nikolić traži da mu se ponudi novi ugovor, a Hrvat je već najavio da će napustiti Lokomotivu na leto!

Jedan od najjačih ruskih menadžera Timur Gurckaja smatra da su Nikolićeve šanse da ostane minimalne!

Foto: ap photo

 

- Igračima za koje je tražio nisu ponuđeni novi ugovor, Nikolić je nezadovoljan i mogao bi da skupi stvari i da ode. Da li ima neke druge ponude? Mislim da će ih imati - rekao je Gurckaja.

Ipak, srpski menadžer Dejan Joksimović, koji zastupa Marka Nikolića, kaže da je sve to prazna priča.

- Ništa od toga nije tačno. Marku niko ništa nije rekao. Igrači dolaze i odlaze, a klub ostaje. Ako u klubu postoji dobar plan, ispravan put kojim želi da se ide, lako se onda dogovoriti sa trenerom. Ne samo sa Markom, nego bilo kojim šefom struke -rekao je Joksimović za Sport Ekspres.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija