• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2021

09:29

PAKT KRVI! Svi se smeju predsedniku Juventusa!

Fudbal

PAKT KRVI! Svi se smeju predsedniku Juventusa!

Podeli vest

Predsednik Juventusa Andrea Anjeli kaže da Superliga Evrope ima budućnost, mada je liga bogataša ostala bez klubova iz Premijer lige i doživela krah samo nakon 48 sati nakon osnivanja

Kako prenose italijanski mediji, prvi čovek "Stare dame" je dao intervju za "Republiku", ali je sporno vreme razgovora sa novinarima tog lista.

Šest engleskih klubova je odustalo od Superlige, u igri su ostala po tri italijanska i španska kluba. U međuvremenu su objavljene Anjelijeve reči, pa mu se sada svi smeju.

- Postoji "pakt krvi" između klubova, idemo napred. Ovaj projekat ima stopostotnu šansu da uspe - rekao je Anjeli.

Foto: reuters

 

Navodno, kako tvrdi Marka, Real i Barselona će tužiti klubove iz Premijer lige jer su odustali od Superlige.

"Krvni pakt" nije baš potrajao, a Anjeli je za "Republiku" objasnio ideju.

- Oko 40 odsto dečaka između 15 i 24 godine ne prati fudbal. Trećina navijača na svetu prati dva kluba i to uglavnom ove koji su osnivači Superlige. Oko 10% je fascinirano igračem, ne kluboim, dve trećine na stadionu je samo zbog slikanja. Ostaje problem stabilnosti, prilagođavanja novoj realnosti i gubicima zbog pandemije -  rekao je Anjeli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija