• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2021

20:15 >> 22:58

REMI REALA I ČELSIJA! Polufinale LŠ obeležili MAESTRALNI BENZEMA i brzonogi Pulišić! /VIDEO/

Fudbal

REMI REALA I ČELSIJA! Polufinale LŠ obeležili MAESTRALNI BENZEMA i brzonogi Pulišić! /VIDEO/

Podeli vest

Krenula je bitka za plasman u veliko finale Lige šampiona u Istanbulu, a u prvom polufinalnom meču Real Madrid je remizirao sa Čelsijem 1:1 (1:1)

Odmetnici su vratili u Ligu šampiona, oni koju su hteli da je unište! Real Madrid i Čelsi, čiji su čelnici prošle nedelje pokušali da ubiju fudbal osnivanjem nakaradne zatvorene Superlige za bogataše, sudarili su se večeras u prvom meču polufinala Lige šampiona na stadionu "Alfredo di Stefano".

U fenomenalnom prvom poluvremenu su pala oba gola!

Poveo je Čelsi u 14. minutu golom Kristijana Pulišića, da bi Karim Benzema izjednačio fenomenalnim pogotkom u 29. minutu!

Drugo poluvreme nije donelo mnogo uzbuđenja i na kraju je viđen najrealniji rezultat! 

Foto: Tanjug

 

Ekipa Zinedina Zidana je rutinski izbacila Liverpul u četvrtfinalu, pa je u okršaje sa londonskim timom ušao kao favorit, bez obzira što ima mnogo povreda! Ruku na srce, gostujući tim je mnogo bolje ušao u ovaj duel, dok je "kraljevski klub" bio neočekivano bled!

Sjajno je Pulišić otvorio meč! Prvo je imao odličnu šansu Amerikanac hrvatskog porekla, a kada je nije iskoristio, praktično nakon nepunih pet minuta je doneo veliko slavlje Čelsiju!

Sa druge strane, da neporažen iz ovog duela izađe tim Zinedina Zidana pobrinuo se majstorski Karim Benzema! Postigao je prelep gol, ispostavilo se poslednji na meču! 

Podsetimo, Čelsi odavno nije doguao do ove faze u elitnom rangu takmičenja! Ovo će mu biti prvo polufinale od sezone 2013/2014. kada je eliminisan od Atletiko Madrida, a poslednji put bio je u finalu u sezoni 2011/2012.

 

Foto: Tanjug

 

REAL MADRID - ČELSI 1:1 (1:1)

Stadion: Alfredo di Stefano        Sudija: Dani Makeli (Holandija)

Bez prisustva gledalaca

Strelci: Pulišić 14, Benzema 29

REAL MADRID: Kurtoa, Karvahal, Militao, Varan, Načo, Marselo, Modrić, Kasemiro, Kros, Benzema, Vinisijus.

ČELSI: Mendi, Aspilikueta, Kristenesen, Tijago Silva, Ridiger,  Čilvel, Kante, Žoržinjo, Pulišić,  Maunt, Verner

TOK MEČA:

90+3 - KRAJ MEČA! Najrealniji rezultat je upravo remi! Sjajno prvo i ne tako uzbuzdljivo drugo poluvreme!

89. minut - Peti žuti karton večeras! Odriozola je javno opomenut! Ridiger se povredio!

87. minut - Pojačava sada Real! Pokušao je Kros! Biće korner! Lepu šansu imao je Varan nakon toga, umalo da bude i autogol! Ipak sreća za Čelsi!

85 minut - Pokušava Real da pritisne Čelsi u finišu, ali i dalje miruju mreže u drugom delu...

80. minut - Varan je dobio žuti karton. Zijeh je izveo slobodan udarac sa 20 metara, iskosa da desne strane, ali je Kurtoa lako odbranio njegov udarac.

77. minut -  Karvahal je izašao iz igre, a Odriozola je na terenu!  Asensio je zamenio Marsela!

71. minut - Pripretili su igrači Čelsija, pokušao je Zijeh, ali bezuspšno...

66. minut - Umesto Pulišića, Vernera i Aspilikuete, u igri su Zijeh, Haverc i Džejms

65. minut - Prva promena u Real Madridu! Umesto Vinisijusa u igri je Azar!

 

 

64. minut -  I Brazilac Marselo je dobio žuti Karton!

59. minut - Toni Kros je javno opomenut nakon faula nad Kanteom...

55. minut - Nadamo se da je ovo zatišje pred novu buru...

50. minut - Malo je požurio Benzema, a malo je i bio sebičan! Šutirao je loše, lopta je otišla visoko preko gola!

48. minut - Bio je Verner u šansi, ali nije to bilo preterano opasno po gol domaćina

46. minut - Počeo je drugi deo meča!

Foto: Tanjug

 

45. minut - KRAJ PRVOG DELA! Dobar meč u kojem je prvi deo prvog poluvremena pripao Čelsiju, a drugi Realu! Pravedan rezultat!

41. minut - Pokušao je Verner iskosa, ali je lopta otišla pored gola...

39. minut - Za sada gledamo izuzetno dobro polufinale Lige šampiona! I Kristijan Pulišić je dobio javnu opomenu! Prvi igrač u Čelsiju koji je "požuteo".

37. minut - Tiago Silva je pokušao iz velike daljine, ali od svega korner za goste! 

33. minut - Loš je bio Real u prvih 15-20 minuta meča! Sada se igra vrhunski fudbal u Madridu!

29. minut -GOOOL ! Kakva majstorija Benzeme! Kakav prijem glavom, pa šut vredan divljenja!

27. minut - Vinisijus je dobio prvu javnu opomenu na meču! Sa tribina negoduje kapiten Reala Serhio Ramos!

22. minut - NAJBOLJA prilika za Real Madrid! Zapravo, prva prava! I to kakva! Benzema je odlično šutirao, ali stativa je bila saveznik Čelsiju!

19. minut - Potpuno zasluženo vođstvo Čelsija! Bolji su, brži i agilniji igrači engleskog kluba! 

14. MINUT - GOOOOOL! Brzonogi Kristijan Pulišić je strelac za Čelsi! Američki fudbaler hrvatsklog porekla je bio brži od odbrane "kraljevskog kluba"!

10. minut- VELIKA šansa za Čelsi! Lakše je bilo dati nego promašiti gol u ovoj situaciji! Pulišić je imao sjajnu priliku sa svega par metara, ali je Kurtoa izašao kao pobednik! 

6. minut - I dalje je mirno u Madridu... Neće biti lako igračima Reala da probiju odbranu Čelsija, koji je od kada je došao Tuhel samo na pet mečeva primio gol, a čak na 16 nije!

4. minut - Za sada nema uzbuđenja. I dalje traje odmerivanje snaga na sredini terena...

1.minut - Počeo je meč u Madridu!

20:52 - Mnogi misle da će sudija biti naklonjen Čelsiju zbog velikog rata između prvog čoveka Madriđana, Florentina Pereza i Aleksandra Čeferina, koji je na istoj poziciji u UEFA! Zinedin Zidan ipak upozovara - Sudija će raditi svoj posao, a mi ćemo igrati fudbal! Ukoliko budemo mislili da će nam se dogoditi nepravda ili da ćemo biti oštećeni, u problemu smo, zabrljaćemo! Moramo da se fokusiramo na igru!

20:48- Tomas Tuhel je uoči meča poručio: - Igramo protiv najboljih u Evropi i do sada smo uvek dobro izgledali protiv Atletika, Liverpula, Totenhema... Sada je na redu Real. Stičemo iskustvo i sa jedinstvom koje nas krasi nadamo se da ćemo pružiti dobru partiju u Madridu jer je to preduslov kako bismo stigli do finala. Imam osećaj da u svakoj utakmici možemo da igramo na visokom nivou i ako to ne možemo, sposobni smo da sprečimo protivnika da igra dobro. Igrači su spremni da rade i da istrpe sve. Ako moraju da trče - trče, ako moramo da budemo bolje pozicionirani, to radimo. Ne možemo očekivati neverovatne stvari, ali imamo iskustva i imali smo teških utakmica i verujemo da je pravo vreme da se pokažemo u najboljem svetlu! Verujem sto posto u suđenje i UEFA, u svakog sudiju na ovom nivou. Treba nam najbolje suđenje, ali verujem da će oni učiniti najbolje što mogu. Ne mislim da postoji prednost ili nedostatak ove vrste za političku raspravu. To mi ne pada na pamet.- rekao je Tuhel.

 

 

 

 

 

 

20:15- Dobro veče i  dobro došli na lajv prenos meča polufinača Lige šampiona između Real Madrida i Čelsija. Sve detalje pratiti uz portal Informer.rs!

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija