• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.04.2021

11:05

BUUUUM! Ronaldo se za duplo manju platu vraća u bivši klub!

Fudbal

BUUUUM! Ronaldo se za duplo manju platu vraća u bivši klub!

Podeli vest

Gde ima dima... Mediji sve češće spekulišu da Kristijano Ronaldo napušta Juventus

Njegova sledeća destinacija je najverovatnije Mančester junajted.

Čelnici Junajteda i agent fudbalera Žorž Mendeš su navodno već u ozbiljnim pregovorima, a jedino oko čega će se zaista pregovarati jeste plata.

Italijani pišu da Mančester Kristijanu Ronaldu ne može da plati 30 miliona evra koliko ima u Juventusu, ali i da je Portugalac spreman da zaradi upola manje. Spominje se dvogodišnji ugovor na Old Trafordu nakon koga bi Ronaldo već verovatno otišao u MLS i tamo završio karijeru.

Foto: reuters

Kristijano Ronaldo se vraća na Old Traford?

Mediji pišu i da je Mendeš Ronalda  ponudio Real Madridu i Pari Sen Žermenu, ali njihov odgovor je bio negativan. Problem je očekivano plata 35-godišnjeg fudbalera, koja trenutno u Juventusu iznosi 31.000.000 evra godišnje.

Kristijano ima 36 godina i ove sezone je postigao 32 pogotka za Juventus na 39 utakmica, dok je za Mančester junajted ukupno odigrao 292 meča i zabeležio 118 golova.

Ronaldo je u Juventusu od 2018, a ugovor mu ističe sledeće godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija