• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2021

09:29

KO NE VERUJE, NEKA NE IGRA! Markinjos se ne predaje!

Fudbal

KO NE VERUJE, NEKA NE IGRA! Markinjos se ne predaje!

Podeli vest

Postigao je Markinjos vodeći gol za Pari Sen Žermen, koji se raspao u drugom delu meča pa je Mančester siti dobio prvu polufinalu utakmicu sa 2:1

Mančester Siti je do golova je došao, maltene, ni iz čega. Dva poklon gola Francuza posle dve neshvatljive greške.

Da su Sveci drastično pali u drugom delu meča slaže se i Markinjos.

Foto: ap photo

 

- U drugom poluvremenu smo se previše vratili nazad, nismo uspevali da izađemo. Siti je bio mnogo agresivniji, igrao je visoko. Nekad je potrebno da budete inteligentniji, strateški bolji. Primili smo dva zaista glupa gola. To su sve detalji koji odlučuju - rekao je Markinjos.

Foto: ap photo

 


Brazilski defanzivac se ne predaje pred revanš .

- Situacija je teška, ali moramo da je savladamo. Samo moramo da budemo jednako dobri u oba poluvremena. Imamo sve što je potrebno da preokrenemo rezultat. Ko god ne veruje u to, ne treba ni da ide na utakmicu. Moramo da pokažemo naš karakter. Ovo je trenutak kada treba da se vidi koliko smo bliski, da nemamo nikakve sumnje između sebe - poručio je Markinjos.

 

Foto: ap photo

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija