• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2021

19:04 >> 19:23

NEREDI NA OLD TRAFORDU JOŠ UVEK TRAJU! Odložen VELIKI DERBI zbog DIVLJANJA navijača!

Fudbal

NEREDI NA OLD TRAFORDU JOŠ UVEK TRAJU! Odložen VELIKI DERBI zbog DIVLJANJA navijača!

Podeli vest

Zvaničnici Mančester junajteda, Liverpula i Premijer lige doneli su odluku da veliki derbi koji je bio na programu danas bude odložen

Nezadovoljstvo navijača zbog loše situacije u klubu eskaliralo je danas kada je velika grupa probila policijski blok i upala na Old Traford. Nastao je opšti haos na stadiou, a "protestanti" su uništili intventar na terenu i oko njega dva sata pre nego što je trebao da počne meč Mančester junajteda i Liverpula na "teatru snova"!

Foto: Tanjug/AP

Premijer liga je u dogovoru sa zvaničnicima oba kluba donela odluku da se početak meča odloži, a potom i da utakmica bude pomerena, te danas na Old Trafordu neće biti fudbala! 

- Nakon razgovora koji su obavljeni sa policijom, Premijer ligom, predstavnicima klubova i zvaničnicima utakmice, odlučeno je da naš meč sa Liverpulom bude odložen iz bezbednosnih razloga.

Slede razgovori sa Premijer ligom o određivanju novog termina za utakmicu.

Naši navijači su strastveni kada je klub u pitanju i u potpunosti se slažemo sa tim da imaju pravo da izraze svoj stav na miran način.

Ipak, žalimo zbog toga što je na ovaj način poremećen rad tima, ali i što su drugi navijači i policija dovedeni u opasnost. Zahvaljujemo se pripadnicima policije na pravovremenoj reakciji i podršci i na svaki način ćemo sarađivati u istrazi koja će uslediti - navedeno je u saopštenju Mančester junajteda.

Foto: Tanjug/AP

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija