• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2021

15:04

DEVOJKA ALEKSANDRA KOLAROVA POBEDILA NA SUDU! Udovica Davidea Astorija isterala pravdu!

Fudbal

DEVOJKA ALEKSANDRA KOLAROVA POBEDILA NA SUDU! Udovica Davidea Astorija isterala pravdu!

Podeli vest

Za smrt kapitena Fiorentine Davidea Astorija osuđen je bivši savetnik "viole" Đorđo Galanti koji će morati da plati odšetu porodici, kao i udovici Frančeski koja je trenutno u vezi sa srpskim fudbalerom

Naime, suđenje zbog smrti Davide Astorija, bivšeg reprezentativca Italije i kapitena Fiorentine, je završeno.

Podsećanja radi, defanzivac je preminuo u snu, dan pred prvenstveni meč tima iz Firence. Preminuo je od aritmije uzrokovane aritmičkom kardiomiopatijom koja se ne može otkriti tek u 20 odsto slučajeva. Tri godine kasnije osuđen je Đorđo Galanti, bivši savetnik Fiorentine i čovek koji je bio direktor Instituta za sportsku medicinu Karegi. On je dobio godinu dana uslovno, ali mora da plati i veliku odštetu porodici preminulog fudbalera.

 

 

Galanti mora u roku od 90 dana da isplati čak 1,1 miliona evra, a skoro polovina novca pripada Astorijevoj udovici Frančeski Fjoreti.

Devojka Aleksandra Kolarova dobiće odštetu od 250.000 evra, njihova maloletna ćerka Viktorija 240.000 evra, a roditelji i braća nekadašnjeg kapitena Fiorentine ostatak novca.

Frančeska je bila najveći zagovornik da se slučaj ispita do kraja, insistirala je na pravdi i njenim zalaganjem rasvetljena je smrt nekadašnjeg fudbalera.

 

 

Pre nekoliko meseci Frančesku su fotografi uhvatili u zagrljaju Aleksandra Kolarova, potencijalnog pojačanja Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17