• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

16:21

MURINJO HOĆE SRBINA! Romino prvo POJAČANJE bivši reprezentativac!

Fudbal

MURINJO HOĆE SRBINA! Romino prvo POJAČANJE bivši reprezentativac!

Podeli vest

Novi trener fudbalskog kluba Roma Žoze Morinjo pokušaće da u ekipu dovede srpskog igrača Nemanju Matića

Murinjo će na klupu rimske ekipe sesti po završetku akteulne sezone, a po pisanju italijanskih medija prva meta Vučice biće baš Nemanja Matić koji trenutno nastupa za Mančester junajted. 

Prema navodima medija Roma je već kontaktirala engleski klub, raspitujući se za 32-godišnjeg veznog fudbalera.

Foto: reuters

Matić je već saradjivao sa Morinjom, u Čelsiju i Junajtedu, a ugovor sa klubom mu ističe u junu 2023. godine. Portugalac je uvek hvalio kvalitete srpskog veziste, a tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je predao imena trojice igrača upravi koje želi u svom timu od leta.

Žoze Murinjo je potpisao trogodišnji ugovor, a godišnja plata će mu iznositi 7.000.000 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija