• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

23:04

POZNATO KADA ĆE SE IGRATI VELIKI ENGLESKI DERBI! Old Traford "OSLOBOĐEN" pa postavljen novi termin utakmice!

Fudbal

POZNATO KADA ĆE SE IGRATI VELIKI ENGLESKI DERBI! Old Traford "OSLOBOĐEN" pa postavljen novi termin utakmice!

Podeli vest

Meč Mančester Junajteda i Liverpula, koji je odložen zbog upada navijača na stadion, biće odigran 13. maja, saopštila je danas Premijer liga

Meč je trebalo da bude odigran 2. maja, u okviru 34. kola Premijer lige, ali je usled protesta koji su potresli Mančester i Old Traford isti morao da bude otkazan na neodređeno vreme. Junajted ima gust raspored u narednom periodu, a jedini slobodan termin bio je baš 13. maj. 

Foto: reuters

Mančester je drugi u Premijer ligi sa 67 bodova, dok Liverpul na sedmoj poziciji ima 54 boda. Utakmica na Old Trafordu će početi u 21:15.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija