• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2021

14:04

SITUACIJA SE ZAOŠTRAVA PRED FINIŠ SEZONE! GRME IZ SUPERLIGAŠA! Viču na vuka, a LISICE JEDU MESO!

Fudbal

SITUACIJA SE ZAOŠTRAVA PRED FINIŠ SEZONE! GRME IZ SUPERLIGAŠA! Viču na vuka, a LISICE JEDU MESO!

Podeli vest

Niko još uvek ne može sa sigurnošću da kaže ko će uz Zlatibor, Mačvu i OFK Bačku od naredne sezone igrati u Prvoj ligi Srbije! Pola Superlige se grčevito bori da ostane u elitnom rangu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će „država pohapisti mafijašku bandu iz fudbala.

Nema tog čelnika ili sportskog radnika koji nije podržao ove reči Vučića!

Nekima ipak smeta što njihove pobede konkurenti omalovažavaju, o čemu svedoče reči Milana Đuričića, šefa stručnog štaba Napretka, koji je u poslednjih šest kola zabeležio šest pobeda i stigao na sredinu tabele!

Foto: Starsportphoto

 

Mnogi su se ovih dana raspričali, a videćemo gde će biti posle. Povika na vuka, a lisice jedu meso- poručio je popularni Đumi za Sportski žurnal.

Iskusni strateg podseća da je njegova priča samo sportska i da ga ništa drugo ne interesuje.

- Preuzeo sam ekipu sa 18 bodova, mnogi su me pitali da li sam lud, jer ispada šest timova. Za mene je to bio izazov. Došao sam u Kruševac 8. januara, živim na stadionu i 24 sata sam posvećen Napretku. Komentarišu se naše pobede, a niko ne pita šta smo doživeli u Nišu. Imamo elementarnu kulturu i nećemo da se osvrćemo na dešavanja na Čairu.

U sredu su Kruševljani na svom stadionu savladali trećeplasirani Čukarički! 

- Osporava se trijumf nad Čukaričkim zbog navodnih ofsajda. Da li je gol, možda, bio neregularan? Naš golman maltene nije imao potrebe da interveniše, samo je Docić imao jedan udarac direktno u njega. Da ne govorim o drugim utakmicama. Mi smo u prolećnoj sezoni četvrti, u 15 utakmica smo osvojili 29 bodova. Prva je Zvezda, drugi Partizan, treći je Čukarički sa 30 bodova. Da li to nekom smeta? Rekao je predsednik Vučić da će biti hapšenja. Super, ja sam za to. Podržavam nameru predsednika Vučiča i dižem obe ruke za sprovođenje te akcije i uspostavljanje pravog kriterijuma vrednosti -ističe Đuričić.

Stiče se utisak da drugim klubovima smeta nagli uspon forme Čarapana, ali i Rada, pa i Novog Pazara! Metalac je pred vratima sigurne zone, ali ni on nije siguran!

Foto: Starsportphoto

 

- Tokom cele sezone igramo fudbal u konstantnoj formi. Pobeđujemo, igramo nerešeno, gubimo. Nemamo velike serije pobeda ili poraza. Ovo što se događa u drugom delu sezone, pogotovo u finišu Superlige, posebna je priča. Koren problema je Superliga sa 20 timova u kojoj očigledno može da se radi šta se hoće i u kojoj se ne poštuju ni institucije FSS, a ni institucije države Srbije. Podsećam da su prošle sezone samo dva kluba bila za ligu od 16 timova. Partizan i mi. Preglasani smo i sad imamo ovo što imamo -podseća Bojan Leontijević, sportski direktor kluba iz Gornjeg Milanovca u razgovoru za Večernje novosti i dodao:

- Imam jedan predlog za trenere klubova koji su počeli da „gaze“ sve redom u finišu sezone. Neka se organizuju i održe jedan seminar kolegama iz ostalih timova kako su to tempirali formu pred kraj Superlige i napravili tako impozantne rezultate zbog kojih je o srpskom fudbalu poslata još jedna tako upečatljiva slika u svet - dodao je Leontijević.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija