• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2021

08:01

PROMENE IZ KORENA?! Rasim Ljaljić NA ČELU FSS,  Milorad Mažić  GLAVNI za sudije!

Fudbal

PROMENE IZ KORENA?! Rasim Ljaljić NA ČELU FSS, Milorad Mažić GLAVNI za sudije!

Podeli vest

Sve je izvesnije da bi u fotelju prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije trebalo da sedne Rasim Ljajić

Nakon ostavke Slaviše Kokeze javnost licitira imenima koja bi mogla da ga naslede!

Od Nemanje Vidića preko Zvezdana Terzića, Mitra Mrkele i drugih, ali prema informacijama Večernjih novosti favorit za funkciju prvog čoveka ovdašnjeg fudbala je čovek kojeg je podržao i predložio fudbalski klub Novi Pazar - Rasim Ljajić.

Foto: Tanjug

 

Sa pomenutim klubom je Ljajić u dugogodišnoj tesnoj vezi, ali ne i funkcioner! 

- Lajić je apsolutno spreman da se uhvati u koštac sa nagomilanim problemima srpskog fudbala, pod uslovom da dobije odrešene ruke u sprovođenju mera koje će, očigledno, za pojedince i klubove biti prilično nepopularne - navode Novosti.

Bivši potpredsednik Vlade Srbije, Rasim Ljajić je u fudbalu skoro dve decenije, s tim da je osim bliskosti sa Novim Pazarom godinama bio i član Upravnog odbora Partizana!

Očekuje se rokada i na mestu predsednika Sudijske komisije! Po mišljenju mnogih, arbitri su jedan od većih problema srpskog fudbala! Novosti navode kako se rodila ideja da glavni poslovi u tom sektoru budu povereni Miloradu Mažiću.

Foto: starsport

 

Trenutno je predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić, ali njega bi mogao da nasledi naš najcenjeni delilac pravde, potvrđen na takmičenjima u organizaciji UEFA i FIFA.

Sigurno je da bi Mažićeva reputacija doprinela boljitku, ali je pitanje može li nekadašnji sjajni sudija da se nekako "ratosilja" ugovora sa Fudbalskim savezom Kipra, gde je prošlog leta angažovan s namerom da obučava arbitare iz te zemlje. Saradnja je oročena na još jednu sezonu, opcionu i takmičarsku 2022/23!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 2 godine

Koja je ovo idiotska vlast u Srbiji....samo se sprdajte sa narodom....pazi,Rasim Ljajić ...čovek ne zna da potrci, a biće na čelu FSS....to mu je nagrada što je zarazio pola NP za vreme mitinga prošle godine

marko

pre 2 godine

Mogao bi Informer makar ako ne neko drugi da primeti o cemu se ovde radi i da ne prenosi lobiranja Novosti i njihovog urednika koji se prilicno osilio u poslednje vreme

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 2 godine

Sve do sada sam ga postovao, od sada vise ne. Kakve on ima veze sa fudbalom? Obicni poltron i dupeuvlakac, sta god da napravi. Jer je fudbal oreganizaciski u blatu i svaki potez bilo koga ce biti historiski. Cak i u komunistisko vrjeme se tako nesto nije desilo , vec su oni koji su se bar malo bavili u to vrjeme profesionalno sportom , vodili i odlucivali o sportu.

Zoran

pre 2 godine

Jedan lopov sišao, te trosškari svojih 640 miliona (hej čovek je još uvek na slobodi !!), evo drugi lopov se penje...!!!!!!!!!!!!!! Ovo nije država, ovo je svinjac. Nestaćemo kao država i narod, u to nema nikakve sumnje.

jaypalm456

pre 2 godine

Kakav bre ljajic, vucelic i novosti neka se svi nabrojani napuse kurca. Pa valjda je ova zemlja malo napredovala da bi se ovakve stvari desavale

dekduba

pre 2 godine

Nadam se da nije istina. Ako se ovo desi sigurno necu pratiti fudbal u Srbiji kao ni reprezentaciju

Milan

pre 2 godine

Ministar trgovine sad veliki strucnjak za fudbal.Dajte molim vas ne pravte sprdnju i ovako nam je fudbal na sprdnji.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija