• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2021

11:10

NAVIJAČI NAJAVILI NOVI HAOS! Mančester u stanju PRIPRAVNOSTI!

Fudbal

NAVIJAČI NAJAVILI NOVI HAOS! Mančester u stanju PRIPRAVNOSTI!

Podeli vest

Navijači Mančester junajteda spremaju novi haos za vlasnike kluba pred večerašnji derbi sa Liverpulom

Najveći engleski derbi trebao je da se odigra 2. maja, ali su navijači mančesterskog kluba upali na Old Traford i uništavali kultni stadion kako bi naterali porodicu Glejzer da proda klub. 

Meč je odložen i trebao bi da se igra danas, ali po najavama sa Ostrva sprema se novi haos na Old Trafordu pred duel koji je zakazan za 21:15!

Foto: reuters

Glejzeri su pozivali navijače na mirne pregovore, ali Crveni đavoli ne prihvataju drugu opciju sem da američki bogataši napuste Mančester i od toga neće odstupati! 

Novo odlaganje bi samo zakomplikovalo ionako prebukran raspored u kome je Junajted zbog prethodnog divljanja navijača bio primoran da igra četiri utakmice za sedam dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija