• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2021

11:28

ZLOČIN JE KAKO IGRA MANČESTER JUNAJTED! Klop BESAN pred večerašnje "FINALE"!

Fudbal

ZLOČIN JE KAKO IGRA MANČESTER JUNAJTED! Klop BESAN pred večerašnje "FINALE"!

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula večeras od 21:15 igraju prvo od četiri "finala" u Premijer ligi

Na startu sezone delovalo je da će se Redsi prošetati do nove titule, ali je veliki broj povreda i katastrofalna forma početkom godine uticala na to da Liverpul mora da strepi da li će igrati Ligu šampiona naredne godine. 

Liverupl večeras gostuje Mančester junajtedu u odloženoj utakmici Premijer lige, a Crveni đavoli mogli bi da budu fatalni po četu Jirgena Klopa koji je na konferenciji pred meč govorio o kalnedaru tima Ole Gunara Solskjera. 

- Zločin je igrati u ritmu nedelja – utorak – četvrtak - rekao je Klop i nastavio. 

Foto: ap photo

- To što su napravili 10 izmena za meč protiv Lestera nije krivica Solskjera i momaka. Pitanje koje postavljam sam sebi je – da li bih i ja uradio isto i zamenio 10 igrača u utorak? Odgovor je – da. Morate to da uradite.

Celu zbrku napravili su navijači Mančestera zbog kojih je utakmica odložena, da stvar bude gora i za večeras su najavljeni protesti!

- Objašnjenje Premijer lige bilo je da nijedan tim ne bi trebalo da trpi zbog onoga što se dogodilo u Mančesteru. Reći ću ovako. Malo je trpeo Vest Hem, malo je trpeo Liverpul. Ali ako se ne kvalifikujemo u Ligu šampiona, za to nam neće biti kriv Solskjer, niti tim koji je izveo u utorak (protiv Lestera). Bićemo krivi mi sami - podvukao je menadžer Liverpula. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija