• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2021

15:50

ŠVEĐANI OČAJNI! Zlatan Ibrahimović ne ide na Evropsko prvenstvo! Da li je ovo kraj karijere?

Fudbal

ŠVEĐANI OČAJNI! Zlatan Ibrahimović ne ide na Evropsko prvenstvo! Da li je ovo kraj karijere?

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović neće igrati na Evropskom prvenstvu za reprezentaciju Švedske

Napadač Milana je povredio koleno u derbiju sa Juventusom (3:0) prošle nedelje. Nije pokidao ligamente, a predviđa se da će oporavak trajati tri nedelje, tačno do početka Evropskog prvenstva.

I pored toga neće biti deo nacionalnog tima na šampionatu Starog kontinenta, iako se ove godine vratio u reprezentaciju Švedske posle petogodišnjeg odsustva.

Foto: tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu

 

 

Delovalo je da će biti spreman, međutim, ipak će pauzirati tokom leta, što je veliki problem ne samo za Švedsku, nego i za Milan, a pitanje je da li će nastaviti karijeru.

Napadač Milana je rekorder Švedske sa 118 nastupa i 62 gola. Švedska će na EP 2020 igrati u Grupi E sa Španijom, Poljskom i Slovačkom što joj daje dobre šanse za plasman u narednu fazu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija