• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2021

10:36

IZ NOVOG PAZARA GRME NA FSS I SUDIJU SIMOVIĆA! Našem fudbalu spasa nema!

Fudbal

IZ NOVOG PAZARA GRME NA FSS I SUDIJU SIMOVIĆA! Našem fudbalu spasa nema!

Podeli vest

Vodi se žestoka borba za opstanak u Superligi, jer se u niži rang seli čak šest klubova

Zasad je poznato da će to biti OFK Bačka, Mačva, Zlatibor i Inđija, a poslednje kolo daće još dva putnika u Prvu ligu. Strepe Javor, Novi Pazar, Radnički Niš, Rad i Voždovac.

Novi Pazar je u nedelju odigrao 1:1 sa Metalcem u Gornjem Milanovcu, a u klubu iz grada kraj Jošanice smatraju da ih je sudija Novak Simović drastično oštetio jer nije dosudio penal. Izdali su tim povodom saopštenje u kom se ne navodi konkretna situacija, osim da se radi o finišu utakmice.

- Oštećeni smo ko zna koji put u ovoj sezoni. Simović nije svirao čist penal u finišu utakmice za naš tim. Duboko smo svesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naročito njenog sudijskog dela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku prvenstva imamo pošteno suđenje. Nažalost, Pazar to neće doživeti u ovom šampionatu, svedoci smo udruženog poduhvata svih da se naša ekipa izbaci iz Superlige po svaku cenu - navode plavo-beli u saopštenju koje prenosi Sportski žurnal.

Foto: Starsportphoto

 

Smatraju u Novom Pazaru da je dobro što se prvenstvo ubrzo završava, jer će time prestati brukanje Fudbalskog saveza Srbije.

- Na svu sreću takmičenje se završava sledeće nedelje, čime će prestati dalja blamaža FSS. Čvrsto se nadamo da će mnogi arbitri potražiti drugi posao posle sramne epizode u ovoj sezoni. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori. Dok Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići kroje superligašku tabelu, našem fudbalu spasa nema -  ističu kraj Jošanice.

Novi Pazar je trenutno na 15. mestu, poslednjem koje vodi u niži rang, ali ima isti broj bodova kao Radnički iz Niša, a jedan manje od Rada i Voždovca. U poslednjem kolu igra protiv Napretka kod kuće.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija