• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

20.05.2021

18:07

KALUĐEROVIĆ ZA INFORMER.RS! NISMO OVO OČEKIVALI! Rad je bolji od MNOGIH koji su ostali! ŽAO mi je što će me pamtiti PO OVOME!

Fudbal

KALUĐEROVIĆ ZA INFORMER.RS! NISMO OVO OČEKIVALI! Rad je bolji od MNOGIH koji su ostali! ŽAO mi je što će me pamtiti PO OVOME!

Podeli vest

Fudbaleri Rada odigrali su sjajno proleće na krilima Andrije Kaluđerovića, ali cela sezona stala je u poslednjih 90 minuta! Nisu uspeli Građevinari da izbore opstanak u elitnom rangu, a najteže breme nosi jedan od najboljih strelaca koje je Superliga Srbije ikada imala!

Dan nakon što je Rad ispao iz Superlige Srbije posle remija sa Spartakom, kada se glava ohladila i utisci slegli, iskusni napadač Andrija Kaluđerović progovorio je za Informer.rs!

Nije uspeo da ostavi tim sa Banjice u eliti, promašen je odlučujući penal i nema osobe kojoj je teže bilo u tom mometu.

- I dalje se osećam loše. Iskreno, nismo očekivali da ćemo ispasti! Nismo to zaslužili! Posle ovakve polusezone, verovatno i najbolje u istoriji kluba ovo da nam se desi u poslednjem kolu... uh... - počeo je priču Kaluđerović.

Foto: starsport

 

Ne krije sjajni napadač da je svestan da će ga sada mnogi pamtiti po promašenom penalu, a ne po svemu što je učinio za Rad.

- Tako je to u fudbalu, pa i životu! Uvek se pamti poslednje! Dao sam devet golova, ali taj jedan, odlučujući nisam! Sada kada je bilo najteže nije bilo sreće! Ali ponavljam, ako je moralo to da se desi, neka se zalomilo na meni! Ne mogu ni da zamislim kako bi se osetio neki mladi igrač, na početku karijere i kako bi to uticalo na njega! Sigurno bi to teže preživeo! Život je pun uspona i padova i kada je teško, treba se podići! Bili smo pošteni i ispali smo kao poštena ekipa i pošten klub!  - kaže ubojiti golgeter.

Danas se pojavila inicijativa od strane prvog čoveka Javora i Zajednice Superligaša Dragomira Lazovića, koju je potpisao i Rad, da ove sezone ispadnu četiri kluba. To znači da bi opstali Javor i Rad.

Foto: starsport

 

- Ne znam ništa o tome i ne znam šta će se dogoditi, ali nije mi to neka satisfakcija...

Otkrio je Kaluđerović i kako reaguje na priče da Rad nije igrao pošteno...

- Ne želim da komentarišem, jer mi smetaju te priče! Ne želim da verujem u to! Garantujem da smo poštena ekipa!

Zna Kaluđerović da je malo falilo da Rad izbori opstanak. I dalje je u neverici jer je uveren da je njegov tim bolji od mnogih koji su opstali!

- Neću ni u koga da upirem prstom! Ali činjenica je da smo bolji tim od Napretka, Voždovca, Radničkog iz Niša, a posebno Novog Pazara! To smo i pokazali ovog proleća! Mi sada ispaštamo zbog grešaka iz prvog dela sezone..

Foto: starsport

 

O kvalitetima Kaluđerovića ne treba polemisati,  vodio je veliku bitku sa napadačem Lučanaca Milanom Bojovićem na listi najboljeg strelca u istoriji Superlige Srbije. Bojović je bolji za jedan gol, koji je postigao protiv Partizana... Ipak, popularni Kaluđer nema nameru da digne ruke...

- To će trajati još, neću odustajati. Bio sam deset godina na prvom mestu, želim da igram dobro i postižem golove. E sad, da li će to biti u Srbiji ili inostranstvu ne znam još uvek. Ne mogu još da razmišljam o tome kada je sve sveže - zaključio je Andrija Kaluđerović za Informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija