• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2021

10:14

POGINUO ZBOG ŠVALERACIJE! Nejmarov drug TRAGIČNO IZGUBIO ŽIVOT!

Fudbal

POGINUO ZBOG ŠVALERACIJE! Nejmarov drug TRAGIČNO IZGUBIO ŽIVOT!

Podeli vest

Poznati brazilski di-džej MC Kevin (23) preminuo je u bolnici u Rio de Žaneiru nakon pada s petog sprata jednog hotela * Bio s ljubavnicom, pa pokušao da pobegne od supruge skokom u bazen sa terase

Nejmar je ostao bez najboljeg drugara, i to zbog švaleracije! Fudbaler PSŽ u sredu uveče javno se oprostio od poznatog brazilskog di-džeja Kevina Nasimenta Buena (23), koji je poginuo pokušavajući da izbegne da ga supruga uhvati na delu sa ljubavnicom!

Bueno, poznatiji kao MC Kevin, tragično je nastradao 16. maja, kad je pao sa balkona jednog hotela u Rio de Žaneiru. On je pokušao da preko terase pobegne od supruge Deolejn Bezere (33). Kevin je u hotelskoj sobi bio sa brazilskom starletom i porno-glumicom Bjankom Domingez (26).
Oproštaj

Dogovorili smo se da se nađemo kada dođem na odmor, ali nažalost nećemo moći. Počivaj u miru, Kevine
Nejmar

Platio joj 380 dolara

Prema navodima brazilskih medija, Kevin i Bjanka su nakon seksa otišli na terasu i potom su čuli da neko kuca na vrata. Kevin je ubrzo shvatio da je pred vratima njegova supruga Deolejn, s kojom se oženio samo 20 dana ranije.

Iz straha je pokušao da sa balkona na 5. spratu skoči direktno u bazen koji je bio ispod, ali je promašio vodu i pao na pločice. Ubrzo je stigla hitna pomoć, koja je nesrećnog di-džeja prevezla u bolnicu, gde je usled teških povreda glave, nažalost, preminuo.
Od njega se u sredu oprostio najbolji prijatelj Nejmar (29), koji mu je posvetio trijumf u finalu Kupa Francuske.

- Ne mogu da verujem, 23 godine... Dete. Kunem se da ne znam šta da kažem. Dogovorili smo se da se nađemo kada dođem na odmor, ali nažalost nećemo moći. Počivaj u miru, Kevine - poručio je Nejmar.



Brazilski mediji prenose da je sa Kevinom i Bjankom Domingez u sobi bio i njegov kolega muzičar Viktor Elijas Fontenele. Navodno, Bjanka je u policiji ispričala da su joj njih dvojica platili oko 380 dolara da imaju grupni seks sa njom i da je ona na to pristala. Čak se u medijima pojavila i njena navodna izjava, gde tvrdi da su joj oni prišli i predložili seks utroje i da se nakon toga desio događaj koji će je proganjati celog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 10 ?? (@neymarjr)



Međutim, putem Instagrama je ostavila poruku da se u medijima nije oglašavala i da je sve rekla u policiji.

Bila s Ronaldinjom

Bjanka Domingez se pre nekoliko godina na promociji jednog časopisa slikala sa čuvenim Ronaldinjom i, naravno, odmah su se pojavile priče da su imali aferu. Pod pseudonimom Andreza Albukerke imala je profil na jednom od sajtova za poslovnu pratnju.
- Volim uspešne, obrazovane i šarmantne muškarce. Volim svoje telo, da pokazujem slobodu i seksam se s ljubavlju - govorila je svojevremeno Bjanka.

- Nema svrhe pritiskati me da pričam, učiniću to kada budem osetila da je vreme. Dala sam iskaz u policiji i savest mi je čista. Duboko sam potresena zbog Kevinove smrti, molim se za njega. Ne verujte u ono što mediji prenose ili niti u ono što pišu novinari koji žele da steknu slavu. To je bio nesrećan slučaj - napisala je Bjanka.

Ozbiljno shvatio šalu

Pojavila se i verzija da je Domingezova u šali rekla Kevinu da pokuša da skoči u bazen, što je on ozbiljno shvatio i tragično nastradao. Veoma potresena bila je i Kevinova supruga Deolejn, koja kaže da su se mnogo voleli.

- Ti si bio i uvek ćeš biti ljubav mog života, najlepša ljubav koju sam imala. Čovek koji me je najviše voleo i divio mi se. Idi s Bogom, dečko moj, ja ću te uvek voleti - poručila je Deolejn.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija