• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2021

09:26

NISU MOGLI DA SE SUZDRŽE! STRASTAN POLJUBAC SIMEONEA SA PRELEPOM SUPRUGOM OBIŠAO SVET! Ona mu pevala - Šampioni, šampioni! /VIDEO/

Fudbal

NISU MOGLI DA SE SUZDRŽE! STRASTAN POLJUBAC SIMEONEA SA PRELEPOM SUPRUGOM OBIŠAO SVET! Ona mu pevala - Šampioni, šampioni! /VIDEO/

Podeli vest

Posle velike drame fudbaleri Atletiko Madrida savladai su Real Valjadolid sa 2:1 (0:1) u 38. kolu i osvojili titulu u Primeri

Dijego Simeone je dokazao da je vrhunski stručnjak!

Atletiko je kraj prvenstvene trke završio ispred svih i nije čudo što je velika euforija u Madridu!

Simeone je rođen 28. aprila 1970. godine, a sa velikim uspehom je nastupao za argentinsku reprezentaciju i klubove Velez, Pisa, Sevilju, Atletiko Madrid, Inter, Lacio i Rasing.

Veliku podršku ima u ženi Karli Pereiri, sa kojom ima dvoje dece!

 

 

Ova plavokosa lepotica nije marila za kamere, zaletela se u zagrljaj suprugu da bi mu prva čestitala veliki uspeh! A onda je usledio i sočan poljubac! 

 

 

 

 

Simeone je dva puta je osvojio domaće prvenstvo kao igrač 1996., a 1998. osvojio je UEFA Cup sa Interom. U Italiji je sa Laziom osvojio titulu. Predstavljao je svoju državu na velikim takmičenjima 1994, 1998 i 2002. na Svetskim prvenstvima, a osvojio je srebrnu olimpijsku medalju 1996!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija