• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2021

09:54

DRAGAN STOJKOVIĆ PODRŽAO BJEKU I "PUČISTE"! Pantelić i Piksi nisu na istim talasnim dužinama!

Fudbal

DRAGAN STOJKOVIĆ PODRŽAO BJEKU I "PUČISTE"! Pantelić i Piksi nisu na istim talasnim dužinama!

Podeli vest

U Fudbalskom savezu Srbije trenutno je totalna haos i raspad sistema

Prvo je u ponedeljak vršilac dužnosti predsednika Marko Pantelić rano ujutro u službenom listu "Fudbal" objavio da je smenio Nenada Bjekovića iz Izvršnog odbora.

A, onda je Izvršni odbor na sednici od 13 časova odlučio da smeni Marka Pantelića i na mesto vršioca dužnosti predsednika postavi Nenada Bjekovića!

Foto: Starsportphoto

Marko Pantelić i Dragan Stojković

 

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi podržava struju koju predvodi Nenad Bjeković, saznaje Informer.

Nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore nije se zvanično oglašavao povodom haosa u "kući fudbala" i ne namerava to da uradi.

Međutim, kako se moglo čuti, on smatra da bi najbolje bilo da na ključnim pozicijama ostanu ljudi koje je Marko Pantelić u saopštenju za javnost nazvao "pučistima". Navodno Pantelić i Stojković već neko vreme nisu na istim talasnim dužinama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sladjan

pre 2 godine

Mrzim bjekovica,Ali on je trenutno najjaci funkcioner sa iskustvom I treba postovati godine .....sta je jadan panta uradio,ovih godina osim namestenih utakmica,I smederevo sto je izbacio.....Jos je mali I beznacajn u fss!

Rade

pre 2 godine

Sram vas bilo bjekovica I ove podrzavate napravite privatno preduzece a drzava I policija kao da je radnik u pekari u zavadi sa poslodavcem I obrnuto drzavo samo cuti mudro a lobisti po firmama bahate se I rade kako im volja

Amater

pre 2 godine

SVRSTAVAS SE NA STRANU LOPOVA SRAM TE BILO ,TAKO SI I ZVEZDU UPROPASTIO PA SI POBEGAO IZ SRBIJE...TVOJE JE DA RADIS KAO SELEKTOR A NE DA SE MESAS U KADROVE FSS.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija