• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2021

14:18

MARKO PANTELIĆ "IZBRISAN" IZ APR! Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović zastupnici FSS!

Fudbal

MARKO PANTELIĆ "IZBRISAN" IZ APR! Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović zastupnici FSS!

Podeli vest

Smenjeni vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Marko Pantelić više nije zastupnik FSS-a

Naime, Marko Pantelić je zvanično izbrisan izbrisan je iz Agencije za privredne registre (APR) kao zastupnik Fudbalskog saveza Srbije.

Do narednih izbora u FSS Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović biće zastupnici Saveza.

Foto: APR

 

 

Kada pomislite da ste sve videli u srpskom fudbalu, demantuju vas čelni ljudi. Nakon što je  naš fudbal mesecima na meti UEFA zbog nameštanja rezultata, usledio je totalni kolaps. Posle odlaska Slaviše Kokeza počeo je rat do istrebljenja za fotelje u FSS i pitanje je kako će se okončati. 

Naime, prvo je u ponedeljak vršilac dužnosti predsednika Marko Pantelić rano ujutro u službenom listu "Fudbal" objavio da je smenio Nenada Bjekovića iz Izvršnog odbora, a onda je Izvršni odbor na sednici od 13 časova odlučio da smeni Marka Pantelića i na mesto vršioca dužnosti predsednika postavi Nenada Bjekovića.

Dan kasnije oglasio se i smenjeni Pantelić i poručio da će dati život za Srbiji i naš fudbal, ali da neće dozvoliti da mafijaške hobotnice preuzmu srpski fudbal.

- Javnost u Srbiji mora da bude upoznata sa planom besprizornih karijerista da se spreči ostvarenje Pantelićeve ideje za ozdravljenje srpskog fudbala, kao i da se zaustavi njegovo dalje blamiranje u evropskim i svetskim okvirima. Bjeković i njegova bulumenta godinama unazad sede na odgovornim funkcijama u Savezu, a da pritom prstom nisu mrdnuli kako bi se sprečile nečasne radnje u domaćem fudbalu. Zna se koga su navijači svojevremeno terali iz kluba zbog „odgovornog rada“. Takođe se zna ko je i koliko dao srpskom fudbalu. Vreme je da se uz pomoć državnih organa jednom zauvek stane na put kriminogenim strukturama u srpskom fudbalu - poručio je Marko Pantelić između ostalog.

- Dosta je bilo mulja u kom godinama pliva naš fudbal. Dosta je bilo upozorenja od UEFA o nečasnim radnjama u srpskom fudbalu. Mučno mi je da slušam priče o lošem kvalitetu Superlige. Šta da radim? Da sedim po strani i gledam kako se pojedinci bahate?! Ne, ja nisam od tih i svi koji me poznaju svesni su da sam spreman na žestoku borbu. Neću da dozvolim mafijaškoj hobotnici da preuzme srpski fudbal i sa njim radi šta joj se prohte. Za svoju zemlju i fudbal u našoj Srbiji spreman sam i život da dam. O nečasnim radnjama ove „stručne gospode“, kao i o svakodnevnim pritiscima koje sam trpeo i za šta postoje dokazi tek ćemo govoriti - odlučno je zaključio Pantelić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija