• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

26.05.2021

11:26

LEGENDE VEČITIH KRITIKOVALI ONO ŠTO JE VIĐENO NA MARAKANI! Ono im ne služi na čast! ZVEZDA JE IMALA SREĆE!

Fudbal

LEGENDE VEČITIH KRITIKOVALI ONO ŠTO JE VIĐENO NA MARAKANI! Ono im ne služi na čast! ZVEZDA JE IMALA SREĆE!

Podeli vest

Nije bilo golova, a ni preterano lepe igre u finalu Kupa Srbije! Svoje mišljenje koje nije baš najlepše izneali su nekadašnji igrači večitih rivala, Dragomir Okuka, Zoran Filipović i Ivan Ćurković

Zbog loše igre u finalu Kupa Srbije su usledile kritike fudbalskih stručnjaka koji su sedeli u loži "Marakane".

- Završilo se pošteno penalima. Slabih 120 minuta. Videlo se da je kraj sezone da su igrači potrošeni. Borjan je uradio svoje i Partizan može da žali jer su penali uvek lutrija -rekao je Dragomir Okuka za "Sportski žurnal" i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Ne služi na čast ekipama takva igra. Nisu zaslužili da pobede u regularnom toku, već sa bele tačke. Očito da je Zvezda ovoga puta imala sreće, što je odlučilo.

Kratak u svom izlaganju bio je i Zoran Filipović, legendarni igrač i trener Crvene zvezde.

- Najvažnija je dupla kruna. Čestitke Dejanu Stankoviću i igračima. O igri ne bih ovom prilikom...- poručio je bivši napadač koga nije ubedila igra Crvene zvezde i Partizana, iako je bilo šansi na meču.

Foto: Starsportphoto

 

Ni legenda crno-belih Ivan Ćurković nije uživao u fudbalskoj predstavi.

- Nije bilo kvaliteta, ali je meč bio zanimljiv, jer je dugo trajao. Nažalost, Partizan je izgubio, neko je morao da bude poražen -dodao je Ćurković koji je igračima delio medalje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

UTAKMICA JE BILA BORBENA I DOSTA SE TRCALO,BILO JE I SANSI NA OBE STRANE A OVE DEDE STO KOMENTARISU NEKA IDU NA KOSARKU TAMO JE LOPTA UVEK U MREZICI.BILO JE MNOGO DERBIJA SA MNOGO JACIH IGRACA A NIJE BILO NIJEDNE PRAVE SANSE ZA GOL.

BILA U VEZI SA SAVOM MILOŠEVIĆEM, PA PREVRTALA OČIMA NAKON POBEDE ZVEZDE!? HIT reakcija LEPE voditeljke! /VIDEO/
Partizan

BILA U VEZI SA SAVOM MILOŠEVIĆEM, PA PREVRTALA OČIMA NAKON POBEDE ZVEZDE!? HIT reakcija LEPE voditeljke! /VIDEO/

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili duplu krunu nakon 14 godina posle boljih izvođenja jedanaesteraca od Partizana! Viđeno je mnogo prilika na meču, ali posle 90 minuta bez golova i 30 u produžetku, penali su odlučili ko će podići trofej! Dan nakon finala Kupa Srbije, nekadašnja devojka Save Miloševića imala je zanimljivu reakciju nakon priloga o pobedi crveno-belih

26.05.2021

10:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija