• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2021

16:49

MAĐARI MRSE KONCE NAJBOLJIMA! Holender progovorio pred početak EURA!

Fudbal

MAĐARI MRSE KONCE NAJBOLJIMA! Holender progovorio pred početak EURA!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Mađarske sprema se za odlazak na Evropsko prvenstvo

Severni komšija će biti smešten u "grupi smrti", a borbu na EURU počinju protiv Portugalije 15. juna, potom su na redu dueli sa Francuskom i Nemačkom. 

Među reprezentativcima Mađarske koji će nastupiti na Evropskom prvenstvu nalazi se i ofanzivac Partizana Filip Holender. 

- Velika je čast za svakog fudbalera da igra na Evropskom prvenstvu, za svoju reprezentaciju. Tada se ne postavlja pitanje možeš li, već se jednostavno to podrazumeva, pre svega, kao čast i nagrada za dobre igre. Iako će start nove sezone za moje saigrače početi ranije, četrnaestog juna, kada počinju pripreme, to mi neće predstavljati problem jer smo i mi od šefa dobili slobodne dane, te ću imati dovoljno vremena da odmorim i da se spremim za novu sezonu - rekao je Holender. 

Foto: starsport

Mađari imaju paklen raspored pred sobom, a mnogi su ih otpisali i pre početka turnira. Ipak, Holender ističe da će njegovi saigrači i on dati sve od sebe.

- U grupi smo sa najboljim ekipama. Daćemo sve od sebe i videćemo na kraju šta će biti. Bitno je da mi igramo naš stil igre i da uživamo u tome, a na kraju ćemo videti šta možemo da uradimo. To jesu najjače ekipe, ali ne želim da razmišljam o tome na taj način, već isključivo o nama i na koji način možemo da im otežamo situaciju, što više i kroz svaku utakmicu. Moje mišljenje je da je Francuska jedan od favorita za osvajanje, ali opet, u fudbalu nikad ne znaš šta može da se desi… Videćemo - istakao je napadač crno-belih. 

Od ogromnog značaja za Mađare mogli bi da budu navijači u Budimpešti čemu se nada i sam Filip Holender. 

Foto: Reuters

 

- Igraćemo dve utakmice na našem stadionu, pred našim navijačima. Mnogo mi je drago zbog toga, jer smo uložili ogroman trud kroz kvalifikacije, koje su baš dugo trajale. To je pozitivna stvar, naravno, i biće odlično igrati pred navijačima. Bar je tako zasad - kazao je on i dodao. 

- Za Srbiju smatram da ima fantastične igrače, kao što sam u više navrata rekao. Imaće uspehe u budućnosti, u to sam siguran - podvukao je mađarski reprezentativac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija