• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2021

07:04

ZVEZDA VRAĆA LJUBIMCA "DELIJA"! Milojević raspalio maštu navijača!

Crvena zvezda

ZVEZDA VRAĆA LJUBIMCA "DELIJA"! Milojević raspalio maštu navijača!

Podeli vest

Novi trener AEK-a Vladan Milojević, nekadašnji šef struke Crvene zvezde, rekao je na promociji u Atini da je pričao sa Nenadom Krstičićem oko planova za budućnost

Danima se spekuliše da šampiona Srbije pokušava da vrati Krstičića na "Marakanu", a izgleda da navijaliči sada imaju razloga za radost. 

- Reći ću vam otvoreno: pričao sam sa Krstičićem. Njegova je želja da se vrati u Srbiju. Znam da ima ugovor sa AEK-om. Sada je sve stvar administracije - rekao je Milojević.

Imao je novi šef struke AEK-a poruku za navijače crno-žutih.

Foto: Starsportphoto©

Nenad Krstičić hoće da se vrati na Marakanu

- Bila je teška godina za klub. Vaši fudbaleri i ja volimo ovaj klub. AEK je prošao težak period, ali zato ima veliki tim. Nadam se da će korona uskoro proći i da ćemo imati pomoć navijača. Znam da je posao trenera specifičan i da zavisi od rezultata. Volim ovaj posao. Ja sam osoba koja uvek pokušava i daje sve od sebe. Siguran sam da možemo mnogo. Želim da radim sa igračima, da napredujemo. Samo je potrebno da imamo pozitivan duh i moći ćemo da uradimo mnogo - rekao je Milojević. 

Pitali su grčki novinari Milojevića da li može da prenese na AEK  ono što je uradio u Zvezdi. 

- Nema tu tajni. Suština je da imate što više kvalitetnih igrača u sastavu. Jako je teško, nemamo ni mnogo vremena, ali jedva čekam da dođem na trening i da počnemo da radimo.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05