• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2021

17:23

ZVANIČNO: SUPERLIGA SRBIJE od 2022. SA 14 KLUBOVA! Bonus igrač MORA da igra 90 minuta!

Fudbal

ZVANIČNO: SUPERLIGA SRBIJE od 2022. SA 14 KLUBOVA! Bonus igrač MORA da igra 90 minuta!

Podeli vest

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije odlučio je da će se od sezone 2022/23 u ligi naći 14 klubova

Ovom odlukom je napravljen veliki pomak ka poboljšanju kvaliteta srpskog fudbala, pošto se činilo da je iz sezone u sezonu previše klubova koji nemaju kvalitet za najelitnije takmičenje.

Ova odluka znači da će naredne sezone biti 16 klubova u Superligi. Četiri će ispasti a dva će biti promovisana iz nižeg ranga.

Postavlja se veliko pitanje da li će Novi Pazar biti deo Superlige naredne sezone. Još uvek nisu dobili zeleno svetlo iako su tokom dana Savezu dostavili dokumenta da su isplatili sve dugove.

Foto: fss.rs

 

Jedna od bitnijih promena naredne sezone je to što će broj bonus igrača biti smanjen sa dva, koliko je bilo prethodne sezone na jedan.

Bonus igrač će na terenu morati da provede svih 90 minuta.

Izabran je i novi sastav Sudijske komisije. Na čelu će biti Dejan Filipović, dok će Milorad Mažić imati ulogu Supervizora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija