• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2021

16:18

NE STIŠAVA SE HAOS OKO SUPERLIGE! Iz RADA tvrde da ZAKONI nisu isti za sve!

Fudbal

NE STIŠAVA SE HAOS OKO SUPERLIGE! Iz RADA tvrde da ZAKONI nisu isti za sve!

Podeli vest

Nedelje su prošle od kako je završena Superliga Srbije, ali se tenzije oko ispadanja iz lige ne stišavaju

Posebno naelektrisana atmosfera je na Banjici, pošto je Rad izuzetno nezadovoljan zbog činjenice da su ispali iz lige. 

Građevinari su izrazili nezadovoljstvo činjenicom da Novi Pazar nije eliminisan iz elite, a stav kluba sa Banjice obrazložio je sportski direktor Miloš Trifunović.

Foto: Starsportphoto

- U ime Rada postavljam pitanje svim republičkim i sportskim institucijama: Ukoliko je drugostepena komisija za žalbe odbila da da licencu Novom Pazaru, ko je zadužen da određuje rokove i dokle će uopšte trajati ta igra oko Novog Pazara? Ako su zakoni u Fudbalskom savezu Srbije jasni, a jesu, zašto onda nisu jednaki za sve? Ako je 19 klubova uredno i na vreme dobilo licencu tražimo odgovor od bilo koje nadležne institucije zašto se jednom klubu gleda kroz prste? Sa svim klubovima smo u dobrim odnosima i nemamo ništa lično protiv nikoga, ali ćemo se za naš klub boriti svim pravnim sredstvima pa makar pred UEFA i FIFA i ako to ne bismo voleli. Ako smo ispali iz Superlige, a svi znamo kakva su poslednja kola bila po pitanju regularnosti, zašto onda ne bismo mogli da ostanemo superligaši ako nam to pravo pripada po zakonu - glasi u saopštenju Miloša Trifunovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija