• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2021

21:23

NIKADA TO NEĆU ZABORAVITI! Jović se EMOTIVNO oprostio od Serhia Ramosa!

Fudbal

NIKADA TO NEĆU ZABORAVITI! Jović se EMOTIVNO oprostio od Serhia Ramosa!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Luka Jović oprostio se emotivnom porukom od Serhia Ramosa

Legenda Real Madrida napušta kraljevski klub nakon 16 sezona, a karijeru će po svemu sudeći nastaviti u Pari Sen Žermenu. 

Koliki uticaj je imao na sve što se dešava u i oko kluba, govori i činjenica da se Luka Jović, koji je sa njim svlačionicu deliko godinu dana, od njega oprostio emotivnom ponudom. 

- Jedan od najboljih igrača koje sam ikad sreo. Bilo je zadovoljstvo biti u istom timu s tobom. Legenda Real MAdrida, evropskog i svetskog fudbala. Bio si mi velika podrška, na terenu i van njega. I to nikad neću zaboraviti. Hvala ti još jednom i srećno u nastavku života i karijere - napisao je Jović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija