• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2021

23:08

HRVATI U TRANSU! ZAVRŠILI DRUGI U GRUPI! Perišić je NJIHOVO ZLATO! Englezi rutinski!/FOTO/VIDEO/

Tanjug

Fudbal

HRVATI U TRANSU! ZAVRŠILI DRUGI U GRUPI! Perišić je NJIHOVO ZLATO! Englezi rutinski!/FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Spektakularno veče je za nama! Hrvatska je strepela, ali je na kraju savladala Škotsku sa 3:1 i završila takmičenje u grupi na drugoj poziciji! Engleska je pobedivši Češku 1:0 i okončala ovaj deo takmičenja kao prva, dok je Škotska završila učešće kao poslednjeplasirani tim

Englezi su obezbedili rano vođstvo u 12. minutu!  Sam je bio sjajni Sterling na drugoj stativi posle centaršuta Griliša i doveo svoj tim u vođstvo!Ispostavilo se da je ovaj pogodak bio dovoljan engleskoj selekciji za lidersku poziviju!

Foto: Tanjug

 

Sa druge strane, Hrvati su sjajno otvorili meč u 17. minutu posle odlične akcije! Nikola Vlašić je bio strelac! Lepo se snašao posle skoka Perišića, koji mu je asistirao! Vlašić je opravdao poverenje, a navijači Hrvatske su ga silno želeli u timu!

U 43. minutu Mekregor je bio strelac!1:1! Sjajan ujdarac sa ivice kaznenog prostora!

Foto: Tanjug

 

A onda scenu stupa Luka Modrić! Vođa, Kapiten! U 62.minutu igrač Real Madrida na asistenciju Kovačića postiže jajan gol! Spoljnom sa ivice kaznenog šesnaesterca! 

Ivan Perišić je u 78. minutu pogodio mrežu i osim što je bio asistent kod prvog, postao je strelac trećeg gola! Velika radost za selekciju Hrvatske!

Eko kako sada stoje stvari...

Engleska će kao prva na drugog iz Grupe F, Hrvatska kao druga na drugog iz Grupe E, a Češka kao treća na prvog iz te grupe.

Evo i koje su to trenutno selekcije:

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nakon mečeva u grupama A, B i C poznata su dva para osmine finala na EURU.  Danska je uspela da napravi čudo i oporavi se od svih "udaraca" koji su ih pogodili.

Rusija je pala na "Parkenu", te će Skandinavci 26. juna u Amsterdamu igrati protiv Velsa koji je takmičenje u grupi A završio na drugom mestu.

Drugi par je Italija i Austrija. Jedan od derbija u osmini finala, Austrijanci su pokazali da mogu da budu nezgodan rival, Italija je pokazala najviše na turniru, te će sve oči sveta biti uprte u London 26. juna. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Česima će remi sa Engleskom doneti  prvo mesto, jer pravila Evropskog prvenstva kažu da ako nema boljeg u međusobnim susretima, onda odlučuje bolja gol-razlika.

Škotska ne može da računa na Bilija Gilmora, pozitivan je na koronu, pa Hrvati trljaju ruke, pa se nadaju da će lakše upisati trijumf. 

 

 

 

Češka - Engleska 0:1

Hrvatska - Škotska 3:1

ČEŠKA - ENGLESKA 0:1 (0:1)

Stadion:Vembli (London)                  Gledalaca: 22.500

Sudija: Artur Dias (Portugal)

Strelci: Sterling 12, 

ČEŠKA (4-2-3-1): Vaclik - Coufal, Čelustka, Kalas, Boril - Holeš, Souček - Masopust, Darida, Jankto - Šik

ENGLESKA (4-2-3-1): Pikford - Voker, Stouns, Megvajer, Šo - Filips, Rajs - Saka, Griliš, Sterling - Kejn

90. minut - KRAJ! Englezi su lideri grupe, Hrvati drugi, dok su Česi treći, ali idu dalje! Škotksa napušta takmičenje!

68. minut - Megvajer je pao, ali sudija je samo odmahnuo rukom!

62. minut - Jan Boril će zbog žutog kartona propustiti sledeći meč!

54. minut - I dalje je na snazi rezultat iz 12. minuta... Nema uzbuđenja za sada u drugom delu..

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

45. minut - Kraj prvog dela! Englezi ljubomorno čuvaju prvo mesto!

 

28. minut - Holeš nije iskoristio šansu! Imao je prostora, ali je golman Pikford izašao kao pobednika! 

26. minut - Kejn je primio tačan pas i gađao levu stranu gola! Vaclik mu je odbranio šut!

24. minut - Nije bilo velikih uzbuđenja nakon gola.. Englezi drže prvo mesto u svojim rukama! 

12.minut - GOOOOL! Sterling je strelac! Sam je bio sjajni Sterling na drugoj stativi posle centaršuta Griliša!

 

 

 

 

Foto: Tanjug

 

2. minut - Sjajna šansa za Engleze! Sterling pogađa stativu! 

1. minut - Počeo je meč!

U slučaju remija, Češka će biti prva u grupi jer trenutno ima tri data i jedna primljen gol, naspram jednog datog Engleza i nijednog primljenog!

Foto: Tanjug

 

 

 

HRVATSKA - ŠKOTSKA 3:1 (1:1)

 

Stadion: Hempden (Glazgov)           Gledalaca: 12.000

Sudija: Fernando Andres Rapalini

Strelci: Vlašić 17, Mekregor 43, Modrić 62, Perišić 78

HRVATSKA (4-2-3-1): Livaković - Juranović, Lovren, Vida, Gvardiol - Kovačić, Brozović - Perišić, Modrić, Vlašić - Petković

ŠKOTSKA (3-5-2): Maršal - Mektomini, Henli, Tirni - Odonel, Mekgin, Armstrong, Mekgregor, Robertson - Dajks, Adams

90. minut - SVE JE GOTOVO! Hrvatska je druga u grupi i ide u osminu finala! Škoti idu kući!

78. minut -GOOOL! Perišić je strelac! Sjajni Perišić izgleda da rešava sudbinu Hrvata! 3:1

62.minut GOOOOL! Modrić na asistenciju Kovačića! Sjajan gol!Spoljnom sa ivice kaznenog! 

58. minut - Sjajna šansa za Mekina! Livaković je izašao kao pobednik!

56. minut - Sjajna intervencija škotskog golmana u 56. minutu na šut Perišića koji se lepo ubacio  preko odbrane domaće reprezentacije

50. minut - Gvardiol je primio tačan pas i u situaciji jedan na jedan sa golmanom pucao je po sredini gola! Maršal je bio oprezan...

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

45. minut - Kraj prvog dela! Ovaj rezultat ne odgovara nikome! Ovo obećava spektakl u nastavku!

43.minut! GOOOOL! Mekregor je strelac!1:1 Sjajan ujdarac sa ivice kaznenog prostora!

27. minut - Žuti karton za Lovrena! Neće defanzivac moći da igra osminu finala, ako njegova ekipa prođe dalje! 

25. minut - Ipak su se probudili Škoti! Mekin je šutirao nakon sjajne akcije, Livaković brani! 

24. minut - Kontrolišu Hrvati sada ovaj meč! Sjajno sada igraju komšije! 

17- minut GOOOOOL!  PRVU ŠANSU NA MEČU KORISTE HRVATI! Vlašić je strelac! Lepo se snašao posle skoka Perišića, precizno je šutirao po zemlji

 

 

 

Foto: Tanjug

 

 

6. minut - Sjajna šansa za Škote! Livaković je spasio Hrvate! Dobar početak meča, energičan! Če Adams je bio u prlici posle centaršuta Mekgina

1. minut - Počeo je meč! 

Trenutno je za mesto među trećeplasiranim timovima koji nastavljaju takmičenje potrebno tri boda, što znači da u slučaju remija ispadaju i Hrvati i Škoti.

Foto: Tanjug

 

Foto: Tanjug

 

Pobednik ove grupe ide na drugog iz Grupe F, u kojoj su Francuska koja ima 4 boda, Nemačka 3, Portugal 3 i Mađarska 1! Drugoplasirani će igrati protiv drugog iz Grupe E u kojoj su Švedska (4), Slovačka (3), Španija (2) i Poljska (1)!

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

19:21 - Rat Italijana i Engleza za finale! Italijanski premijer Mario Dragi želi da se finale Evropskog fubalskog prvenstva prebaci sa Vemblija u Rim, zbog porasta broja infekcija u Velikoj Britaniji!

- Pokušaću da sprečim da finale bude u zemlji u kojoj se brzo povećava broj inficiranih. Smatram da ne bi trebalo da se turnir održava u zemlji u kojoj je rizik od infekcija visok!

Foto: ap photo

 

18:59 - Reprezentativci Rusije su na stubu srama u svojoj zemlji!  Najviše je na udaru vezista moskovskog Spartaka Roman Zobnin, čija je velika greška doprinela da Danska povede 2:0 posle lošeg pasa i "asistencije" za strelca Jusufa Poulsena.

Foto: tanjug/ap photo

 



Tamošnja javnost pita se kako je moguće da se takav kiks dogodi igraču koji u Spartaku dobija godišnju platu od 3,5 miliona evra!?

18:22 - Vezista engleske reprezentacije Fil Foden privukao je pažnju evropske javnosti pred kontinentalni šampionat tako što se ofarbao u plavo. 

- Rekao sam saigračima da ćemo, ako osvojimo EURO, svi obojiti kosu u plavo. Svi su pristali, a to znači da ćemo nakon prvenstva svi imati ovakve frizure.

17: 56 - List Republika piše da će svaki igrač dobiti 250.000 evra ukoliko Italija osvoji titulu prvaka Evrope. Prostom računicom, FS Italije bi samo igračima isplatio 6,5 miliona evra! Samo finale doneće izabranicima Roberta Mančinija pojedinačno 200.000 evra, a polufinale 150.000 evra. Meč sa Austrijom u osmini finala za Azure biće težak 30.000 evra. Italija je do sada zaradila 16 miliona evra od UEFA gledajući sve bonuse, koji za meč protiv Austrije mogu da narastu za dodatna tri miliona.

Foto: reuters

 

17:07 - U reprezentaciji Francuske Olivije Žiru ne igra kao pre, što je donekle razumljivo, jer se vratio Karim Benzema, a u prednosti su Kilijan Mbape, Antoan Grizman, čak nekad i Usman Dembele, iako je je član Barselone prevashodno krilo.

- Reprezentacija Francuske ima neverovatnu napadačku snagu, ali ja igram na svoju kartu, jer nema više igrača mog profila. Zato sam tu, da odgovorim obavezama i ponudim šta znam!Nisam još završio. Računajte na mene, jer deda nije mrtav - rekao je Olivije Žiru.

16:33 - Poznato je stanje francuske zvezde Dembelea! On će morati na opraciju kolena i čeka ga četiri meseca pauze, piše "L'ekip"

 

 

16:11 - Kao što smo već pisali, UEFA je odbila zahtev grada Minhena da Alijanc Arena bude osvetljena duginim bojama za utakmicu izmedju Nemačke i Madjarske na Evropskom prvenstvu! Evo kako su stadioni Šalkea, Volfsburga, Herte i Kelna odgovorili:

 

 

15.53 - Kapiten fudbalske reprezentacije Španije Serhio Buskets mogao bi da igra protiv Slovačke u odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala  Evropskog prvenstva. Španija će u sredu od 18 časova igrati protiv Slovačke, utakmicu poslednjeg trećeg kola Grupe E na Evropskom prvenstvu.

Samo pobeda sigurno vodi Španiju u osminu finala. Ekipi i bod mogao da bude dovoljan, ali u slučaju da u drugoj utakmici u toj grupi Poljska ne pobedi Švedsku. Obe utakmice igraće se u isto vreme. Buskec nije igrao u prve dve utakmice pošto je bio pozitivan na korona virus. On je bio u izolaciji, a ekipi se priključio u petak.

15.36 - Nemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je danas UEFA da se ponaša odgovorno u vezi sa planovima o održavanju finala Evropskog prvenstva u Londonu, zbog zabrinutosti zbog širenja korona virusa u Engleskoj.
Nadam se da će se UEFA ponašati odgovorno u vezi sa evropskim mečevima. Ne bih volela da tamo vidim prepune stadione i podržavam sve napore britanske vlade da sprovede neophodne higijenske mere - istakla je Merkelova.

15.21 - Vezista španske reprezentacije Rodri ubeđen je da će on i saigrači izboriti plasman u osminu finala Evropskog prvenstva. Naglasio je da jesu frustrirani, ali optimisti uoči 3. kola grupe E protiv Slovačke. "Crvena furija" je na domaćem terenu u Sevilji odigrala 0:0 sa Švedskom i 1:1 sa Poljskom.

- Frustrirani smo, to je očigledno. Lopta ne želi da uđe u gol, a teren nije u najboljem stanju za igru sa defanzivno orijentisanim rivalom. Ipak, sada je pred nama finale sa Slovačkom. Fudbal nam duguje uslugu i nadam se da su navijači uz nas. Siguran sam da ćemo proći u osminu finala -  smatra Rodri.

Foto: tanjug/ap photo

 

14.52 - Engleski fudbaleri Ben Čilvel i Mejson Maunt biće u izolaciji do ponedeljka, saopštio je fudbalski savez te zemlje. Njih dvojica su u izolaciji jer su bili u kontaktu sa veznim igračem Škotske Bilijem Gilmorom, koji je zaražen koronavirusom.

Fudbalski savez Engleske je naveo da je odluka o karantinu doneta u konsultaciji sa zdravstvenim vlastima. Čilvel i Maunt će trenirati sami, dodaje se u saopštenju.

Oni će propustiti poslednju utakmicu Engleske u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, protiv Češke, koja se igra večeras od 21.00.

 

 

13.40 - Holanđanin Rafael van der Vart (38) rekao je da je Španija užasna na Evropskom prvenstvu. Poželeo je svojoj Holandiji Španiju u ždrebu, što je prokomentarisao vezista "furije"  Koke (29).

- Poštujem mišljenje drugih. On je dobio minut slave. Dosta sam gledao dok je igrao, posebno u finalu Svetskog prvenstva protiv Španije. U Fudbalskom savezu Španije imamo fotografiju gola Inijeste pored kojeg je Van der Vart - uzvratio je udarac Koke. 

Foto: AP/Photo

 

13.11 - Srpski trener Ivan Vukomanović podržao reprezentaciju Hrvatske na Evropskom prvenstvu i uporedio je sa ostalim državnim timovima sa Balkana. Bivši igrač Obilića je u najavnom komentaru za "Index" ispričao da su Škoti zapravo vrlo tvrda ekipa koja je izbacila Srbiju, ali da to nije nikakav pokazatelj njihove snage.

- Od svih država nastalih raspadom bivše Jugoslavije, jedino Hrvatska ima stalni kontinuitet nastupa na velikim takmičenjima i ostvarila je senzacionalne rezultate. Hrvatska ima visok nivo nastupa, a ako znamo da je u dvadeset godina osvojila svetsko srebro i svetsku bronzu, onda mislim da je jasno o kakvoj fudbalskoj sili pričamo. U tom kontekstu Hrvatska je svemirski brod za sve ostale države iz regiona.

12.40 -  Evropska fudbalska unija (Uefa) odbila je danas zahtev grada Minhena da Alijanc Arena bude osvetljena duginim bojama za utakmicu izmedju Nemačke i Madjarske na Evropskom prvenstvu. Uefa je navela da razume nameru koja stoji iza tog predloga, ali da mora da odbije zahtev zbog njegovog političkog konteksta.

- Uefa je politički i verski neutralna organizacija. S obzirom na politički kontekst ovog zahteva - poruku usmerenu na odluku koju je doneo madjarski parlament - Uefa mora da odbije ovaj zahtev -  navodi se u saopštenju.

Foto: ap photo

 

12.10 - Finale Evropskog prvenstva u fudbalu uživo bi moglo da gleda 60.000 ljudi
Kako prenose britanski mediji, trebalo bi da se obezbedi i ulazak oko 2.500 predstavnika medija iz čitavog sveta. Ipak, navijačima iz drugih zemalja bi vrlo lako mogla da se uskrati mogućnost ulaska u Englesku. To bi mogla da bude velika prednost za Englesku, ukoliko bi obezbedila meč za trofej.

Foto: ap photo

 

12.00 - Kristijan Eriksen, lider fudbalske reprezentacije Danske, ponosan je na podvig saigrača, koji su sa 4:1 deklasirali Ruse i od ponora došli do četvrtfinala. Danska će 26. juna igrati protiv Velsa u Amsterdamu, iako je bila pred ponorom u grupi B. Meč je u bolnici ispratio Eriksen, igrači su mu posvetili golove, on je uzvratio čestitkom preko društvenih mreža.

 

 

11.30 - Austrijski fudbalski reprezentativac srpskog porekla Aleksandar Dragović približava se sve više rekordu po broju nošenja nacionalnog dresa Austrije. U ponedeljak je na utakmici protiv Ukrajine na Evropskom prvenstvu, odigrao je svoju 93. utakmicu u nacionalnom timu.

Time je dospeo na treće mesto liste igrača po broju nastupa u reprezentaciji. Njemu nedostaju još samo dve utakmice da zauzme drugo mesto na kojem se nalazi nekadašnji internacionalac Toni Polster. Na prvom mestu nalazi se reprezentativac Andreas Hercog sa 103 odigrane utakmice u dresu reprezentacije koji, kao i Polster, više nije aktivan igrač. Drugi austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović nalazi se na petom mestu, sa ukupno 90 nastupa u nacionalnom dresu.

Foto: Reuters

Aleksandar Dragović

11.20 - Hrvatska reprezentacija je neozbiljna, očekujem da će ispasti sa Evropskog prvenstva već u grupi, poručuje Žoze Murinjo! Legendarni portugalski fudbalski trener veruje da su naše komšije izgubiti od Škotske u Glazgovu u današnjem meču 3. kola grupe D.

- Hrvatska nije na vrhunskom nivou i smatram da su Škotskoj otvorena vrata ka pobedi i prolasku u osminu finala. Hrvati se na ovom turniru nisu pokazali kao ozbiljna pretnja 

10.58 - U finišu utakmice između Belgije i Finske odigrane u Sankt Peterburgu (2:0) u okviru Evropskog prvenstvu jedna devojka utrčala je na teren. U trenutku kada je meč bio već rešen sa tribina se na teren sjurila devojka i privukla pažnju malobrojnih gledalaca.Atraktivna brineta bila je u šortsu i majici i uspela je da dotrči skoro do polovine terena pre nego što je obezbeđenje zaustavilo i potom privelo, dok ona nije skrivala osmeh sa lica.

Foto: tanjug/ap photo

 


10.31 - Holandski defanzivac Dejli Blind osvrnuo se još jednom na slučaj nekadašnjeg saigrača Kristijana Eriksena. Blind, koji i sam igra sa defibrilatorom, može da se poistoveti sa danskim fudbalerom.

- Posle mog incidenta, ceo svet mi je rekao da je moja karijera gotova. I pogledajte gde sam sada? Svi treba da ostave Kristijana na miru. Dosta mi smeta kad ljudi kažu da je njegova karijera gotova. Ne znaju koliko boli ovo čuti - izjavio je Blind koji je sa Eriksenom igrao zajedno u Ajaksu u periodu od 2008. do 2010.

Foto: Reuters

Dejli Blind

10.20 - Selektor Engleske Garet Sautgejt ne može da veruje da nijedan fudbaler Škotske ne ide u izolaciju nakon što je Bili Gilmor pozitivan na koronavirus

- Ne želim da dramim, ali ako ste zajedno u svlačionici, gde stojite? Ne znam kako to funkcioniše. Ne znam sve važne činjenice, ali očigledno je da nema problema ako ste zajedno na terenu. Zato nema problema u Premijer ligi, pokazalo se da nema dovoljno dugih kontakata na treningu koji bi bili raskantni zbog prenošenja zaraze - rekao je Sautgejt.

Foto: ap photo

 

09.51 - Formirani su parovi osmine finala Vels – Danska i Italija – Austrija, Belgija i Holandija čekaju rivale, a rasplet ćemo dobiti i danas za grupu D. 

09.50 - Danas su na programu mečevi grupe D, igraju Češka - Engleska (21.00) i Hrvatska - Škotska (21.00).

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

09.31 -  Svi rezultati i tebele na jednom mestu!

09.30 -  OVDE možete da se podsetite minulog dana.

09.30 -  Pratite i danas uz Informer.rs najzanimljivija dešavanja i mečeve na Evropskom prvenstvu u fudbalu

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija