• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2021

09:11

ŠMAJHEL OPASNO NAGAZIO ENGLEZE! Da li je fudbal ikada bio kod kuće?

reuters

Fudbal

ŠMAJHEL OPASNO NAGAZIO ENGLEZE! Da li je fudbal ikada bio kod kuće?

Podeli vest

Golman reprezentacije Danske Kasper Šmajhel pecnuo je Engleze pred meč dve selekcije u polufinalu Evropskog prvenstva (sreda, 21.00, NovaS)

Navijači Englske poslednjih dana bruje "Fudbal se vraća kući", ali ta parola nije baš najjasnija Šmajhelu, koji ističe da Englezi nikad nisu pobedili na kontinentalnoj smotri.

- Da li je ikada bio kod kuće? Ne znam, da li ste ikad osvojili? Zar to nije bilo Svetsko prvenstvo? -  upitao je Šmajhel novinara, a potom se osvrnuo na to koliki bi bio uspeh ući u novo finale Evropskog prvenstva:

- Iskreno, nisam mnogo razmišljao o Engleskoj. To mi zapravo ne znači ništa. Pobeda bi donela radost našoj zemlji od pet i po miliona stanovnika. Dakle, nisam mnogo razmišljao o osećanjima Engleza u svemu ovome.

Foto: reuters

 

Šmajhel kaže da je ta reprezentacija pokazala timski duh, naročito u kritičnim situacijama.

- Ova grupa je posebna. Govorimo to godinama. To je samo izašlo na videlo na vrlo dramatičan način. Ali nikada nismo sumnjali u kolektivnu snagu i duh tima.

Celu karijeru Kasper Šmajhel brani u Velikoj Britaniji. Počeo je u Mančester sitiju, gde mu je slavni otac Peter završio karijeru iako je najveće uspehe beležio na golu gradskog rivala Junajteda, a 10 godina je u Lesteru. Videćemo kako će ga dočekati posle ove izjave uoči polufinalna Evropskog prvenstva (sreda, 21.00).

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija